6 χρόνια φυλακή σε 26χρονο από την Επαρχία Αμμοχώστου – Ένοχος για βιασμό Ρωσίδας

1d494d0f7508a7895826e32844457252 βιασμός, Δικαστήριο, Νέα Αμμοχώστου, Ρωσίδα

Έξι χρόνια ποινή φυλάκισης επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 26χρονο κάτοικο της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Το Δικαστήριο έκρινε τον νεαρό ένοχο για βιασμό νεαρής Ρωσίδας.

Η νεαρή βρισκόταν με φίλη της σε νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα όπου, ενώ διασκέδαζαν, τις προσέγγισαν δυο νεαροί. Ένας εκ των δυο νεαρών Ελληνοκυπρίων προσφέρθηκε να τις μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Αντί στο ξενοδοχείο, όμως τις μετέφερε σε ερημική παραλία. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο φίλος του. Ο κατηγορούμενος με προστατικό ύφος διέταξε τη νεαρή τουρίστρια να μεταβεί μαζί του σε ξύλινο σπιτάκι όπου εντός του υπήρχε ένα κρεβατάκι θαλάσσης. Δια της βίας ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του. Αυτή φώναζε και τον παρακαλούσε να σταματήσει.

Σε κάποια στιγμή βγήκαν εκτός ξύλινου σπιτιού και την είδαν οι υπόλοιποι. Το θύμα του ζήτησε να μπει στη θάλασσα για να πλυθεί ωστόσο αυτός στη συνέχεια την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες πράξεις. Για μετριαστικούς λόγους αναφέρθηκαν και οι οικογενειακές του συνθήκες.

Ο νεαρός απασχόλησε και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη.

Πηγή: sigmalive