ΔΑΣΑΚΙ ΑΧΝΑΣ: Αντιδρά στο «ΟΧΙ» των Βάσεων στην Ομόνοια – «Πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Ζητά από τις Βάσεις να επανεξετάσουν το αίτημα της Ομόνοιας και να μην μετατρέψουν την Κοινότητα σε... Σπιναλόγκα

BD8B234C 2BE4 4D26 8D16 B95102085C77 exclusive, Βρετανικές Βάσεις, Δασάκι Άχνας, Ομόνοια

Την έντονη αντίδραση του εκφράζει το Κοινοτικό Συμβούλιο της Άχνας, στο «ΟΧΙ» των Βρετανικών Βάσεων στην Ομόνοια για χρήση του κοινοτικού Γηπέδου ως προσωρινή της έδρα.

Στο δελτίο τύπου γίνεται λόγος για αισθήματα ανασφάλειας και έντονης ανησυχίας, αναφέροντας πως «Η παραδοχή αδυναμίας αστυνόμευσης μετατρέπει τους κατοίκους στο Δασάκι Άχνας σε πολίτες Δεύτερης κατηγορίας και υποβαθμίζει δραματικά την κοινότητα μας».

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Άχνας καλεί τις Βρετανικές Βάσεις να επανεξετάσουν το αίτημα της Ομόνοιας και να μην μετατρέψει την Κοινότητα της Άχνας σε «Σπιναλόνγκα».

Αυτούσιο το δελτίο τύπου

«Αναβρασμό και αισθήματα ανασφάλειας και έντονης ανησυχίας έχει προκαλέσει στους κατοίκους της κοινότητάς μας η χθεσινή απόφαση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων (SBA) να απορρίψει το αίτημα της Ομόνοιας Λευκωσίας για αστυνόμευση αγώνων της στο στάδιο του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι Άχνας.

Η παραδοχή αδυναμίας αστυνόμευσης μετατρέπει τους κατοίκους στο Δασάκι Άχνας σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και υποβαθμίζει δραματικά την κοινότητά μας.

Παρακαλούμε την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων (SBA) όπως επανεξεταστεί το αίτημα της Ομόνοιας Λευκωσίας και να μην μετατρέψει την κοινότητά μας σε … Σπιναλόγκα»!