Αυτός είναι ο δύτης που πνίγηκε στον Πρωταρά – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δύτη που πνίγηκε στον Πρωταρά

904FF4B5 E1CD 4E5E 8188 49B04ABF326A exclusive

Τα στοιχεία του άτυχου 60χρονου που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή Πρωταρά έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, γύρω στη 13:20μμ λήφθηκε πληροφορία στο κέντρο ελέγχου μηνυμάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου για νεκρό δύτη στην θαλάσσια περιοχή Golden Coast στο Παραλίμνι.

Συγκεκριμένα κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία κατά τον επίδικο χρόνο ο Axel Schoeller, 60 ετών από την Αυστρία, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου ενώ βρισκόταν για κατάδυση μαζί με φίλο του σε απόσταση 1,4 ναυτικά μίλια της θαλάσσιας περιοχής Golden Coast εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην επιφάνεια της θάλασσας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της Λιμενικής αστυνομίας όπου βοήθησαν στην ανάσυρση του 60 χρονου στην στεριά ενώ στο μέρος κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 60 χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 60 χρόνος μετέβηκε στο επίδικο σημείο για αναζήτηση ναυαγίου και φέρετε να καταδύθηκε σε βάθος 100 μέτρων.

Δεν υπάρχουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια ενώ η σορός του 60 χρονου επιθεωρήθηκε και δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις.

Η νενομισμένη νεκροτομή επι της σορού του 60 χρόνου αναμένεται να καθοριστεί αργότερα εντός της ημέρας.