Αλλάζει το ωράριο στα Λύκεια της επ. Αμμοχώστου

Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης σε Αμμόχωστο και Λάρνακα

F74708D6 C6DB 4A55 98BF B4BCDFF5E864 Coronavirus, Σχολεία

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί υπό την προεδρία του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου με εκπροσώπους των οργανωμένων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων και των Συνδέσμων Γονέων Λάρνακας και Αμμοχώστου καθώς και στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Παντελή, εκπροσώπου της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών παράγοντων.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε μεταξύ άλλων όπως αλλάξει από τη Δευτέρα και για περίοδο 15 ημερών, το ωράριο των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, έπειτα από την παρουσία αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μάθημα στα Γυμνάσια θα ξεκινά κανονικά στις 7:30 και θα τελειώνει στις 1:35 ενώ στα Λύκεια το κουδούνι θα χτυπά στις 8:45 και οι μαθητές θα σχολάνουν στις 2:50».

Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή τη Δευτέρα και θα έχει διάρκεια 15 ημερών ενώ το Υπουργείο Παιδείας προέβη στη λήψη του μέτρου έπειτα από συστάσεις του Υπουργείου Υγείας.