Αμμόχωστος: 6 καταγγελίες πολιτών στο πλαίσιο ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Διενεργήθηκαν 154 έλεγχοι το τελευταίο 24ωρο στην Αμμόχωστο

imagew 2 Coronavirus, Αστυνομία

Σε συνολικά 574 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Τρίτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 2 καταγγελίες υποστατικών και 14 καταγγελίες πολιτών.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 87 έλεγχοι και προέκυψαν 1 καταγγελία υποστατικού και 3 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 108 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 77 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 103 έλεγχοι και έγιναν 1 καταγγελία υποστατικού και 2 πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 154 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 45 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καμία καταγγελία για πολίτη και για υποστατικά.

Έγιναν ακόμη 66 έλεγχοι από τη Λιμενική, χωρίς παραβάσεις. Έλεγχοι έγιναν και στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, χωρίς, επίσης, να προκύψει οποιαδήποτε παράβαση.

Πηγή: ΚΥΠΕ