ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Τα ονόματα του ΑΚΕΛ για τις Βουλευτικές Εκλογές

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 20T141854.959 ΑΚΕΛ, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Σε γρήγορους ρυθμούς κινούνται τα κόμματα παράλληλα με τα υπόλοιπα, και για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας περιέπλεξαν και άλλο τα δεδομένα, με τα κόμματα να προσπαθούν να βρουν τις επιλογές που θα αντιπροσωπεύουν το ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας.
Όσον αφορά το ΑΚΕΛ, ακόμα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και ο τρόπος καταρτισμού του ψηφοδελτίου στην Αμμόχωστο.

Θέση στο ψηφοδέλτιο φαίνεται να διεκδικούν οι υφιστάμενοι βουλευτές Νίκος Κέττηρος και Γιαννάκης Γαβριήλ, ενώ από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι ψίθυροι για τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου.
Τα ονόματα που ακούγονται για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της Αμμοχώστου είναι αυτά του Χρύσανθου Ζανέττου, , του Γιώργου Κουκουμά, ,του Πάμπου Χρυσοστόμου, της Γιάννας Ιακώβου, του Σπύρου Βασιλείου, της Άντρεας Κουννή, της Γεωργίας Τσαλακού και του Κώστα Κωνσταντίνου.

Ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει θέση ο νυν Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Καραγιάννης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η συμμετοχή και των Θουκή Θουκιδίδη, Νίκου Δημητρίου Τοφαρή και Ανδρέα Σιάμαρου στην εσωκομματική διαδικασία.