Με “άρωμα” Αμμοχώστου η νέα ποδηλατική στολή της Ανόρθωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

113

Την δεύτερη επίσημη ποδηλατική στολή, ανακοίνωσε το τμήμα ποδηλασίας της Ανόρθωης Αμμοχώστου, η οποία έχει δημιουργηθεί με φόντο τον γαλάζιο ουρανό, την μπλε θάλασσα και τα εγκατελειμμένα ξενοδοχεία της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η 2η επίσημη ποδηλατική στολή του Σωματείου “ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ” είναι πια γεγονός και αυτή είναι πιο μπλέ από ποτέ και έχει φόντο την κατεχόμενη μας πόλη!

Κατά γενική ομολογία στη στολή αποτυπώνεται τόσο η κυριαρχία του Συλλόγου μας, με το χρώμα των νικητών, καθώς επίσης ο πόθος μας για επιστροφή στην αγαπημένη μας πόλη.

Ο σχεδιασμός της νέας εμφάνισης της ομάδας μας ήταν αποτέλεσμα πολλών συσκέψεων, ωρών επικοινωνίας με το σχεδιαστήριο, συνεχών αλλαγών και βελτιώσεων, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι να μπορέσουμε τις χαρμόσυνες αυτές γιορτινές μέρες να ανακοινώσουμε τη νέα εμφάνιση της ομάδας μας.

Σε αυτή τη προσπάθεια συμπαραστάτης μας ήταν η εταιρεία Bioracer Hellas και ειδικά ο κ. Κοσμάς Νταβουτιάν, ο οποίος με τον επαγγελματισμό, τις εμπειρίες και τις εισηγήσεις του μας βοήθησε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που παρουσιάζουμε σήμερα.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη νέα εμφάνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν για πληροφορίες, αποστέλλοντας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, μέχρι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019.

Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!”