Ανδρέας Βραχίμης: Η επιστροφή της Αμμοχώστου θα αποτελέσει εφαλτήριο για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού

Ευχαρίστησε όσους συμπορεύονται μαζί του σε αυτή την προσπάθεια

Screenshot 2 19 Αμμόχωστος, Ανδρέας Βραχίμης, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης

Την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία Αμμοχώστου, υπέβαλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Βραχίμης, με συγκίνηση όπως είπε και την Αμμόχωστο σε πρώτη σελίδα στην ψυχή και το μυαλό.

Ο κύριος Βραχίμης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, στα κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, αλλά και όλους όσοι, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του, τονίζοντας τον κοινό σκοπό να ξαναβρεθεί η Αμμόχωστος στην πρώτη γραμμή, να βάλουμε όπως είπε, «σε εκείνη την τροχιά το ζήτημα των Βαρωσίων που θα μας οδηγεί στο σπίτι μας, στις γειτονιές μας, στην αγαπημένη μας πόλη».

Ο Ανδρέας Βραχίμης έστειλε μήνυμα στους απανταχού Βαρωσιώτες, να μην περιφρονήσουν την ανάγκη να ψηφίσουν. Όσοι πιο πολλοί στην κάλπη στις 9 Ιουνίου, τόσο πιο βροντερό θα είναι το μήνυμα μας, προς πάσα κατεύθυνση, συμπλήρωσε. Αυτές οι εκλογές είπε, έχουν σημασία και «όλοι οι εκτοπισμένοι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, για τη μοναδική, ίσως τελευταία ευκαιρία που ξεπροβάλλει για λύση του Κυπριακού».

Την υποψηφιότητα Ανδρέα Βραχίμη προτείνουν η νεαρή επιχειρηματίας Ελίνα Πατριώτη και ο Πρόεδρος του ΓΣΕ Σοφοκλής Χαραλαμπίδης.