Ανοίγει ολόκληρη την πόλη της Αμμοχώστου το ψευδοκράτος – Νέα πρόκληση

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα την πόλη των Βαρωσίων σύμφωνα με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους

EU criticizes Varosha plans Erdogan wants to revive ghost town exclusive, Κατεχόμενη Αμμόχωστος

Σύμφωνα με την Güneş (08.12.22), o λεγόμενος πρωθυπουργός Ουνάλ Ουστέλ δήλωσε χθες ότι μετά τις «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης» θα προχωρήσουν στο άνοιγμα ολόκληρης της πόλης των Βαρωσίων, αναφέρει το ΓΤΠ.

Σε δηλώσεις του στα πλαίσια εκδήλωσης του κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του κόμματος για τις «εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης», ο Ουστέλ, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα στη σημασία του ανοίγματος της πόλης των Βαρωσίων.

«Μας έλεγαν μην ανοίξετε την πόλη των Βαρωσίων, εμείς την ανοίξαμε. Κάναμε και ποδηλατοδρόμους. Ανοίξαμε την παραλία. Μέχρι σήμερα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι επισκέφθηκαν την πόλη. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν την επισκέφθηκαν. Μπορείτε να προβλέψετε ποιοι είναι αυτοί. Είναι για αυτό το λόγο που πρέπει να συνεχίσουμε τις εργασίες μας. Μετά τις εκλογές, θα προχωρήσουμε στο άνοιγμα ολόκληρης της πόλης των Βαρωσίων. Ανοίγοντας τα Βαρώσια, θα παρέχουμε στους νέους μας που ζουν στην Αμμόχωστο ευκαιρίας για εργοδότηση. Όλα αυτά, θα τα κάνουμε μαζί με την μητέρα Πατρίδα Τουρκία», υποστήριξε ο Ουστέλ.