ΑΝΟΡΘΩΣΗ: 94χρονη γιαγιά αγόρασε 5 διαρκείας για άπορα παιδιά

Σε μια αξιέπαινη και ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η γιαγιά Σταυρούλα Σοφοκλέους, η οποία με τη σύνταξη της αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για την Νότια κερκίδα, με σκοπό αυτά να δωριστούν σε άπορα παιδιά κάτω των 18 ετών.

Η κυρία Σταυρούλα με καταγωγή από την Μουσουλίτα Αμμοχώστου θέλησε να προβεί σε αυτή την ενέργεια μια τέτοια μέρα, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια από τον θάνατο του άντρα της Αντρέα, ο οποίος ήταν πιστός οπαδός της ομάδας της Αμμοχώστου.

Μαζί παρακολουθούσαν ανελλιπώς την Ανόρθωση για πάρα πολλά χρόνια, ενώ μέχρι και σήμερα η 94χρονη Σταυρούλα ενδιαφέρεται και μαθαίνει τα νέα της «Μεγάλης Κυρίας» σε καθημερινή βάση.

Ιδιαίτερη αγάπη τρέφει για τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον οποίο, όπως είπε, θεωρεί ιδανικό ως προπονητή για να μπορέσει η ομάδα της Αμμοχώστου να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί, μίλησε για την Μουσουλίτα και τις μνήμες που έχει από το χωριό, αλλά και τον ιδιαίτερο λόγο που η ίδια θέλησε να δωρίσει τα πέντε διαρκείας τέτοια μέρα όπως τη σημερινή.

Πηγή: Reporter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λευτέρης Χριστοφόρου: “Η υπόθεση της Αμμοχώστου είναι υπόθεση Ευρωπαϊκή”