Ανόρθωση: Το γκολ του Τζίμη και αγκαλιά με Τιμούρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε μια μέρα δε φόρεσε τον φοίνικα στο στήθος ο Χριστοφή και πέτυχε καταπληκτικό γκολ απέναντι στη Δόξα

849BBD0B 7123 4106 BBD0 387E42724110 Ανόρθωση, Δημήτρης Χριστοφή, Νέα Αμμοχώστου

Ούτε μια μέρα δε φόρεσε τον φοίνικα στο στήθος ο Χριστοφή και πέτυχε καταπληκτικό γκολ απέναντι στη Δόξα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Σωτήρα έτρεξε ακολούθως και αγκάλιασε τον προπονητή της ομάδας Τιμούρ Κετσμπάγια, εκφράζοντας την ευχαριστία για την εμπιστοσύνη που του επέδειξε για να τον φέρει στη Μεγάλη Κυρία.

Δείτε το καταπληκτικό γκολ του Χριστοφή:

Επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στην κορυφή. Η Ανόρθωση δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο ημίχρονο απέναντι στη Δόξα, όμως, όταν βρήκε το γκολ, τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Κέρδισε 3-0 και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο Γκαλίτσιος στο 45’ άνοιξε το σκορ, ο Καλτσάς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και ο Χριστοφή στο ντεμπούτο του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γκαλίτσιος είχε τη λύση

Αρκετά λάθη, δύναμη, λίγες ευκαιρίες και γκολ για την Ανόρθωση στην εκπνοή, ήταν ο απολογισμός του 1ου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, με την πάροδο του χρόνου η Δόξα ανέβηκε και κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καλό έφυγε πίσω από την άμυνα, πέρασε και τον Λόρια, αλλά το σουτ του ήταν κακό και πέρασε έξω.

Η Ανόρθωση απείλησε δυο φορές τον Γκράσα, με τον τερματοφύλακα της Δόξας, να αποκρούει δύσκολα τόσο την κεφαλιά του Βασιλακάκη (9’), όσο και το τακουνάκι του Κατσαράβα (36′).

Ωστόσο στο 45ο λεπτό, ο Γκαλίτσιος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Καλτσάς και… τέλος

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου το παιχνίδι ουσιαστικά τέλειωσε, αφού στο 46ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο για την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός έφυγε πίσω από την άμυνα της Δόξας, πέρασε έναν αντίπαλο με το άγγιγμα της μπάλας και με ασύλληπτο σουτ διπλασίασε τα γκολ της «Κυρίας».

Με αυτό το γκολ όλα πήραν το δρόμο τους. Η Ανόρθωση πιο απελευθερωμένη έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μανθάτη.

Το κερασάκι ο Χριστοφή

Το γκολ, όμως, ήρθε από τον πρωταγωνιστή της τελευταίας ημέρας των μετεγγραφών. Ο Δημήτρης Χριστοφή μπήκε στο 68’ και στο 82’ με μακρινό δυνατό σουτ έγραψε το 3-0. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός πανηγύρισε έντονα το γκολ, το οποίο αφιέρωσε στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την άλλη η Δόξα έκανε 2-3 καλά σουτ, αλλά σε όλες τις φάσεις ο Λόρια ήταν έτοιμος.

Famagusta.News/Sportime.SigmaLive.com