Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε μέσα στην πόλη – φάντασμα

Οι σοκαριστικές δηλώσεις της τραγουδίστριας και του σκηνοθέτη

magusa tria exclusive, Αμμόχωστος, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ, Περίκλειστη Αμμόχωστος, πόλη φάντασμα

Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει το το βίντεο κλιπ με τίτλο Bulaman το οποίο γυρίστηκε σε κεντρικά σημεία των Βαρωσιών και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας για δημοσίευση.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η δημοφιλής τραγουδίστρια στην τουρκική ποπ σκηνή με καταγωγή από την Αμμόχωστο Niyahet γνωστή και ως Nini. Η Niyahet μένει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη και σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ήταν δική της προσωπική επιθυμία, τα γυρίσματα να γίνουν στην Αμμόχωστο.Με το που επιτράπηκε η είσοδος στα Βαρώσια, σκέφτηκα αμέσως πως κάτι τέτοιο ήταν κάτι που ήθελα πολύ να πράξω, αναφέρει η τραγουδίστρια. Στόχος μου ήταν να προωθηθεί η εικόνα της πόλης μου της Αμμοχώστου, σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπληρώνει.

magusa dio exclusive, Αμμόχωστος, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ, Περίκλειστη Αμμόχωστος, πόλη φάντασμαmagusa tessera exclusive, Αμμόχωστος, ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ, Περίκλειστη Αμμόχωστος, πόλη φάντασμα

Σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη του βίντεο, η επιλογή της Αμμοχώστου έγινε σκοπίμως καθώς η ιστορία της πόλης είναι πολύτιμη και με αυτό τον τρόπο προωθείται τόσο η πόλη όσο και η λεγόμενη ΤΔΒΚ.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο στην περίκλειστην και ερειπωμένη Αμμόχωστο δόθηκαν σε τ/κ σάιτ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα τουρκικά ΜΜΕ προωθείται ως το πρώτο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε μέσα στην πόλη – φάντασμα.

Τις φωτογραφίες ανέβασε ο  γνωστός Βαρωσιώτης Γιάννη Τουμαζής, διευθυντής του Δημοτικού Κέντρου Τέχνών – Συνεργασία Ίδρυμα Πιερίδη, σχολιάζοντας:

«Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Niyahet άλλως Nini. Είναι από την Αμμόχωστο αλλά κάνει καριέρα στην Τουρκία.

Μόλις κινηματογράφησε το μουσικό της βίντεο με τίτλο Bulaman, στην λεηλατημένη και ερειπωμένη πόλη μας. Την παραγωγή έκανε μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας του “Πανεπιστημίου Ανατολικής Μεσογείου” όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ. Συγχαρητήρια»