Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Ανδρέας Λόρδος για τη Δημαρχία Αμμοχώστου

imagew 62 Δήμος Αμμοχώστου

Η κοινωνία των Αμμοχωστιανών καλείται σήμερα να επιλέξει τον δικό της αγωνιστή της επιστροφής στην πόλη, στις περιουσίες και στις ζωές μας, δήλωσε ο υποψήφιος για την δημαρχία Αμμοχώστου Ανδρέας Λόρδος

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας για τις εκλογές που διεξάγονται για ανάδειξη νέου Δημάρχου Αμμοχώστου, εν μέσω τουρκικών απειλών, για δεκαετίες χωρίς φωνή στον ΟΗΕ και στην διαπραγματευτική ομάδα η κοινωνία των Αμμοχωστιανών καλείται να επιλέξει τον δικό της αγωνιστή της επιστροφής στην πόλη, “στις περιουσίες και στις ζωές μας”.

15d62276a0c6a7 1 Δήμος Αμμοχώστου

Ανέφερε ότι ο νέος δήμαρχος θα πρέπει να συνθέσει και να φέρει μαζί τον κόσμο της Αμμοχώστου σε ενότητα και πρόσθεσε πως “αυτό το πράγμα επιτυγχάνεται με την σύνθεση της λογικής προσέγγισης της αριστεράς μαζί με την ιδιωτική πρωτοβουλία της δεξιάς, σε ένα αγωνιστικό Σώμα το οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα τραπέζι στον ΟΗΕ το οποίο άλλοι έστρωσαν και άλλοι έκατσαν”.

Ο κ. Λόρδος είπε ακόμη ότι θα πρέπει ο νέος δήμαρχος να κατέχει τις απαραίτητες νομικές και τεχνικές γνώσεις για να διεξάγει τον αγώνα.

Ο κ. Λόρδος επικαλέστηκε το ρητό του πρώην Κινέζου ηγέτη Ντενγκ Σιάο Πινγκ, λέγοντας ότι “δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, φτάνει να μπορεί να πιάνει τα ποντίκια”.

“Η κοινωνία απαρτίζεται από ανθρώπους δυνατούς και από ανθρώπους αδύνατους”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι “είναι καθήκον των δυνατών που μπορούν να ψηφίσουν να στηρίξουν τους αδύνατους που δεν μπορούν”.

15d6227276e55d Δήμος Αμμοχώστου

Ο κ. Λόρδος εξέφρασε αισιοδοξία ότι οι Αμμοχωστιανοί που έχουν δείξει το αγωνιστικό τους φρόνημα σε πάρα πολλά πεδία δράσης, “θα κάνουν το καλύτερο δυνατό”.

Τέλος, ο κ. Λόρδος ευχήθηκε σε όλους καλή ψήφο και κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν δυναμικό παρόν “για την πόλη της καρδιάς μας”, όπως είπε, “για την πόλη που προσδοκούμε να μας δώσει την αξιοπρέπεια και την αίγλη που τόσο πολύ έχουμε στερηθεί”.