ΔΕΡΥΝΕΙΑ: “Δεντροφύτευση για την Αμμόχωστο” το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών

Συμβολική δεντροφύτευση - Η "πράσινη απάντηση" στην προκλητική επίσκεψη του Ερντογάν

dentrofytefsi δεντροφύτευση για την αμμόχωστο, Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Συμβολική δεντροφύτευση για την Αμμόχωστο διοργανώνει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών την ερχόμενη Κυριακή στις 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών

«Πράσινη απάντηση» στην προκλητική επίσκεψη του Ερντογάν

Η στάση του κ. Τατάρ για τα Βαρώσια, αλλά και για την επίλυση του Κυπριακού, όπου ο ίδιος βλέπει άλλες μορφές για λύση, μας ανησυχεί ιδιαίτερα όσον αφορά την επόμενη μέρα στο διαχρονικό πρόβλημα του τόπου μας. Την ίδια ώρα οι προκλητικές ενέργειες των κατοχικών αρχών στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου με τους «περιπάτους» και το «πικ-νικ» του κ. Ερντογάν, τορπιλίζουν την προσπάθεια για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού.

Ως «πράσινη απάντηση» στην προκλητική επίσκεψη και ενέργειες του Ερντογάν, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, πραγματοποιεί συμβολική «Δεντροφύτευση για την Αμμόχωστο», την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ανήμερα της ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Η συμβολική δεντροφύτευση πραγματοποιείται στις 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια.

Προτεραιότητα μας πρέπει να είναι οι πρωτοβουλίες που οδηγούν σε επανέναρξη των συνομιλιών στην ορθή κατεύθυνση. Τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

 

viber image 2020 11 13 11 03 46 δεντροφύτευση για την αμμόχωστο, Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών