Δημαρχία Αμμοχώστου/ΔΗΣΥ: Το μπαλάκι στην επαρχιακή γραμματεία Αμμοχώστου

ΔΗΣΥ Δημαρχία Αμμοχώστου, ΔΗΣΥ

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, θέτοντας επί τάπητος τις επικείμενες εκλογές για τη Δημαρχία Αμμοχώστου.

Όπως πληροφορείται ο Πέτρος Μελαίσης, από τη συνεδρία του Εκτελεστικού δεν προκρίνεται κάποιο όνομα ως ο εκλεκτός του κόμματος. Το μπαλάκι πάει στο γήπεδο της επαρχιακής γραμματείας του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, που συνεδριάζει απόψε στις 19:00.

Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όνομα του Σίμου Ιωάννου που προκρίνεται από ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ, δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές που μελετά ο ΔΗΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΔΗΣΥ αιφνιδίασε πρότεινε μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού του Γραφείου, τον πρώην πρέσβη, Παύλο Αναστασιάδη. Ωστόσο ο ίδιος ανακοίνωσε την απόσυρση του από την κούρσα, αφού δεν κατέστη τελικά δυνατή η κατάληξη, μεταξύ όλων των κομμάτων, σε έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής, με ευχαριστήριες αναφορές σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Στο μεταξύ την ανεξάρτητη υποψηφιότητάς τους εξήγγειλαν ο Ανδρέας Λόρδος και ο Νίκος Κάρουλλας. Το Νίκο Κάρουλλα φαίνεται να προκρίνει η επαρχιακή γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, ωστόσο οι τελικές προθέσεις θα διαφανούν απόψε στη συνεδρία της επαρχιακής γραμματείας στις 19:00.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

“Συνήλθε σήμερα όπως είχε προγραμματιστεί το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου.
Στη συνεδρία εξετάστηκαν τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν μετά τη μη εξεύρεση κοινής υποψηφιότητας με τα άλλα κόμματα.
Η διαβούλευση για την πρόταση εκ μέρους του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με την τοπική κοινωνία, τη δημοτική ομάδα και την Επαρχιακή Γραμματεία.”

Τις τελικές της αποφάσεις αναμένεται να λάβει εντός των ημερών η ΕΔΕΚ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προκρίνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Βαρνάβα.

Το Κίνημα Αλληλεγγύη προτείνει τον Λοίζο Αυξεντίου.

Πηγή: Sigmalive