Ένταση και απειλές σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου

fdsfafa Δήμος Αμμοχώστου

Kαταγγελία δημοτικού συμβούλου του κατεχόμενου Δήμου Αμμοχώστου, διερευνούν σύμφωνα με πληροφορίες Αστυνομία και Υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως δημοσιεύει ο AlphaNews.Live.

Σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνούν οι Αρχές, και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Κάρουλλας φέρεται να είπε προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι:

“Όποιος διαφωνήσει με τις αποφάσεις της συνεδρίας, θα τον παίξω και θα τον καθαρίσω”. 

Την καταγγελία υπέβαλε στο Αρχηγείο Αστυνομίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο δημοτικός σύμβουλος της ΕΔΕΚ Δημήτρης Δημητρίου.

Το AlphaNews.live επικοινώνησε με το Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένταση κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίας, τονίζοντας ότι επρόκειτο για ένα ξέσπασμα από την πίεση της συζήτησης του θέματος που αφορούσε διεκδικήσεις για τον προσφυγικό κόσμο της κατεχόμενης πόλης, που όπως είπε χαρακτηριστικά βρίσκεται σήμερα σε δεύτερη μοίρα.

Ο Δήμαρχος της κατεχόμενης πόλης εξήγησε ότι δεν επρόκειτο για ασυνήθιστο σκηνικό σε συνεδριάσεις μελών δημοτικών συμβουλίων, όπου η ανταλλαγή απόψεων φέρνει διαφωνίες και έντονες συζητήσεις.

Ο κ. Γαλανός επισήμανε ακόμη ότι δεν πρόκειται για σημαντικό γεγονός και η περαιτέρω ανακίνηση του θέματος βάζει τα σημαντικά προβλήματα των προσφύγων στο περιθώριο και αποπροσανατολίζει τις προσπάθειες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Πηγή: AlphaNews.Live