ΕΒΕΑ: Σχεδιάζεται ο τρίτος Αττίλας στην Αμμόχωστο

ΕΒΕΑ: Σχεδιάζεται ο τρίτος Αττίλας στην Αμμόχωστο

Σχεδιάζεται δημόσια με την παρουσία των ΜΜΕ ο τρίτος Αττίλας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ), αντιδρώντας για τη σημερινή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στα κατεχόμενα η οποία αφορούσε τα Βαρώσια και είχε ως στόχο – όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ – τη δημιουργία ενός χειροπιαστού οδικού χάρτη για το μέλλον της περιοχής.

Μετά τη συζήτηση, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι υποστήριξε ότι το Βαρώσι είναι έδαφος του ψευδοκράτους και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, προσθέτοντας ότι η περίκλειστη πόλη είναι περιουσία βακούφικων. «Ούτε από νομικής, ούτε από πολιτικής, ούτε και από οικονομικής άποψης μπορεί να γίνει αποδεκτό να παραμείνει κλειστή», πρόσθεσε.

 
Μέσω της ανακοίνωσή του, το ΕΒΕΑ καλεί την Κυπριακή Κυβέρνηση να παρέμβει με δυναμικά μέτρα και όχι μόνο με λόγια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι θα αντιδράσει δυναμικά κατά του τρίτου Αττίλα.
 

 
Ολόκληρη η ανακοίνωση
 
Ιστορική ημέρα η σημερινή για την Αμμόχωστο δήλωσε ο Τούρκος Αντιπρόεδρος Οκτάι. Ιστορική ημέρα για εμάς κατά την οποία σχεδιάζεται δημόσια με την παρουσία των ΜΜΕ ο τρίτος Αττίλας.
 
Η Τουρκία ετοιμάζεται να μπει στα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας, που είναι ακατοίκητα για 45 χρόνια. Είναι εισβολή στις περιουσίες, στα σπίτια μας, στην πόλη μας.
 
•Καλούμε την Κυπριακή Κυβέρνηση να παρέμβει με δυναμικά μέτρα και όχι μόνο με λόγια.
 
•Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία ανήκουμε, να μας δικαιώσει εφαρμόζοντας επιτέλους το ευρωπαϊκό δίκαιο.
 
•Καλούμε τα Ηνωμένα Έθνη να μας εξηγήσουν γιατί θα επιτρέψουν στην Τουρκία να μπει στα σπίτια μας.
 
•Επικροτούμε τους υγιώς σκεπτόμενους Τουρκοκύπριους για την αξιέπαινη στάση τους έναντι στον Τούρκο Εισβολέα!
 
Εμείς υποσχόμαστε στους συμπολίτες μας ότι θα αντιδράσουμε δυναμικά και τους καλούμε συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα με τον Δήμο Αμμοχώστου εναντίον του τρίτου Αττίλα! 
 

 
Πηγή: philenews