“Famagusta”: Με άρωμα Αμμοχώστου η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Στιγμιότυπο 2019 10 22 20.18.22

Πολλά είναι τα όσα ακούγονται και γράφονται για την συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με τον ΣΚΑΙ μετά τα χαμηλά νούμερα που κάνουν οι “8 λέξεις”.

Δημοσιεύματα “μιλούν” μέχρι και για κόψιμο της σειράς, ενώ φαίνεται πως έχει μπει στον πάγο από το κανάλι του Φαλήρου η δεύτερη σειρά που ετοιμάζει η δημιουργική ομάδα με επικεφαλής τον Γεωργίου.

Πάντως η σειρά που μελετάται, θα φέρει τον τίτλο “Famagusta” και θα έχει πολλές αναδρομές στο παρελθόν από την πόλη της Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ συζητήσεις έχει κάνει και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Το σίγουρο είναι ότι το καστ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα, αφού ο Αντρέας Γεωργίου επιθυμεί να αρχίσει γυρίσματα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου για να έχει το χρόνο με το μέρος του. Η προβολή της σειράς προγραμματίζεται για τα τέλη Ιανουαρίου του 2020.

Αυτό που θα έχουν να αναμένουν οι Κύπριοι τηλεθεατές είναι εάν η σειρά πάρει τον δρόμο της παραγωγής κα αν τελικά θα προβάλλεται από τη συχνότητα του Sigma, λόγω και της συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου.