Κατεχόμενη Αμμόχωστος: 5 κιλά ναρκωτικά, σφαίρες και πιστόλια μέσα σε κοντέινερ

Ο τ/κ Τύπος σήμερα αναφέρεται στην «αστυνομική» επιχείρηση χαρακτηρίζοντας την Αμμόχωστο «πόλη του εγκλήματος»

92249551 875E 45C1 BC87 2B2C6C3DEF56 exclusive

Συνολικά 5.592 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μία ζυγαριά ακριβείας, 2 πιστόλια με γεμιστήρες, 20 σφαίρες κι άλλα οπλικά εξαρτήματα, εντοπίστηκαν σε κοντέινερ στην βιομηχανική ζώνη της κατεχόμενης Αμμοχώστου, κατόπιν επιχείρησης της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών» της «αστυνομίας» και του «τμήματος τελωνείου».

Ο τ/κ Τύπος σήμερα αναφέρεται στην «αστυνομική» επιχείρηση χαρακτηρίζοντας την Αμμόχωστο «πόλη του εγκλήματος». Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που εντοπίστηκαν τελευταίως στα κατεχόμενα, όπως σημειώνεται.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 6 άνδρες ηλικίας 25, 27, 28, 32, 47 και 54 ετών. Η επιχείρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης και ολοκληρώθηκε χθες το πρωί.

Στο μεταξύ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι για την υπόθεση της κατάσχεσης 11 κιλών ινδικής κάνναβης η συλλληφθείσα γυναίκα ελληνικής καταγωγής στάλθηκε στις κεντρικές φυλακές όπου θα παραμείνει για περίοδο όχι μεγαλύτερη των 2 μηνών, οπόταν θα διεξαχθεί η «δίκη». Η ύποπτη είχε τεθεί υπό κράτηση για συνολικά13 ημέρες και χθες οδηγήθηκε και πάλι ενώπιον «δικαστηρίου».

Ο «αστυνομικός ανακριτής» επανέλαβε χθες στο «δικαστήριο» το ιστορικό της μετάβασης της ύποπτης από την Ελλάδα στο ψευδοκράτος μέσω του παράνομου αεροδρομίου Ερτζιάν έναντι χρηματικής αμοιβής για την μεταφορά των ναρκωτικών. Είπε επίσης ότι διερευνούν κατά πόσο υπάρχει σύνδεσμος ή διασύνδεση με τις ελεύθερες περιοχές. Ζητήθηκε η κράτησή της μέχρι την δίκη λόγω υψηλής πιθανότητας διαφυγής της, όπως είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ