Με Φωτίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

εικόνα Viber 2019 11 13 10 39 239 Δήμος Αμμοχώστου, Κατεχόμενη Αμμόχωστος, Φώτης Φωτίου

Ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου για θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Κατά τη συνάντηση ο Επίτροπος αναφέρθηκε στην εμπλοκή των οργανωμένων ομοσπονδιών μας στο εξωτερικό σε θέματα διαφώτισης όσον αφορά το Εθνικό μας θέμα αλλά κυρίως για την Αμμόχωστο.

εικόνα Viber 2019 11 13 10 39 19 Δήμος Αμμοχώστου, Κατεχόμενη Αμμόχωστος, Φώτης Φωτίου

Ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν στο εξωτερικό τα ψηφίσματα των ΗΕ όσον αφορά την Αμμόχωστο και τα οργανωμένα σύνολα της διασποράς μας να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας για την ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά τον αγώνα των Κυπρίων στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια ο κ. Φωτίου τόνισε ότι σήμερα έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς θα στηρίξει η διασπορά την προσπάθεια των Αμμοχωστιανών και συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

εικόνα Viber 2019 11 13 10 39 25 Δήμος Αμμοχώστου, Κατεχόμενη Αμμόχωστος, Φώτης Φωτίου

Τέλος, ο Επίτροπος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συνάντηση και τόνισε ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα την υλοποίηση των πιο πάνω στόχων.

εικόνα Viber 2019 11 13 10 39 23 Δήμος Αμμοχώστου, Κατεχόμενη Αμμόχωστος, Φώτης Φωτίου

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου ευχαρίστησε τον Επίτροπο για την πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και για τα πρακτικά μέτρα τα οποία αποφάσισαν και θα εφαρμοστούν στο εγγύς μέλλον.

Famagusta.News