Με Φωτίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος και αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου για θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Κατά τη συνάντηση ο Επίτροπος αναφέρθηκε στην εμπλοκή των οργανωμένων ομοσπονδιών μας στο εξωτερικό σε θέματα διαφώτισης όσον αφορά το Εθνικό μας θέμα αλλά κυρίως για την Αμμόχωστο.

Ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν στο εξωτερικό τα ψηφίσματα των ΗΕ όσον αφορά την Αμμόχωστο και τα οργανωμένα σύνολα της διασποράς μας να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας για την ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά τον αγώνα των Κυπρίων στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια ο κ. Φωτίου τόνισε ότι σήμερα έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς θα στηρίξει η διασπορά την προσπάθεια των Αμμοχωστιανών και συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Τέλος, ο Επίτροπος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συνάντηση και τόνισε ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα την υλοποίηση των πιο πάνω στόχων.

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου ευχαρίστησε τον Επίτροπο για την πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και για τα πρακτικά μέτρα τα οποία αποφάσισαν και θα εφαρμοστούν στο εγγύς μέλλον.

Famagusta.News