Νοσ. Αμ/στου: Ασθενής με κορωνοϊό – «Σταματήστε να είστε αφελείς, δεν είναι αστείο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν ξέρεις τι θα γίνει από ώρα σε ώρα. Χάνεις τις δυνάμεις σου, ιδρώνεις, έχεις πονοκέφαλο...»

viber image 2020 10 20 14 40 36 Coronavirus, Νοσοκομείο Αναφοράς

Ασθενής με κορωνοϊό, ο οποίος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», και στον Νικήτα Κυριάκου, απευθύνοντας έκκληση σε όλους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Από το απόγευμα της Παρασκευής ο ίδιος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

«Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες, παλεύουν με νύχια και με δόντια, γι’ αυτό σας παρακαλώ στηρίξετε τα δημόσια νοσηλευτήρια. Παλεύουν με ότι όπλα έχουν. Έχει κόσμο, ο οποίος δεν πιστεύει στον ιό. Σας παρακαλώ, περάστε από το νοσοκομείο να δείτε την κατάσταση. Τα πράγματα είναι σοβαρά, να προσέχετε, και περισσότερο τους μεγαλύτερους. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, προσέχετε με την ατομική προφύλαξη γιατί ξέφυγε η κατάσταση».

Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή ότι ναι μεν πίστευε στον ιό, αλλά αν δεν το πάθείς, δύσκολο ν’ αντιληφθείς την κατάσταση.

«Εγώ έχει 20 χρόνια δεν αρρώστησα, αθλούμαι κάθε μέρα για μια ώρα, περπατώ, κολυμπούσα μια ώρα, δε ήπια ποτέ μου τσιγάρο».

Ο κ. Παρμενίδης εξηγεί ότι αρχικά είχε κομμάρα, ενώ αργότερα χειροτέρεψε η κατάσταση του, έχοντας συνεχώς ιδρώτα και ψηλό πυρετό, απευθύνοντας ξανά έκκληση να προσέχει ο καθένας ξεχωριστά. «Δεν είναι αστείο, να προσέξει ο καθένας ατομικά, και κυρίως τις ευάλωτες ομάδες, τους γονείς μας, τους παππούδες μας».

Αναφέρθηκε επίσης και σε πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν πιστεύουν τα λεγόμενα των ασθενών, και ισχυρίζονται ότι χρηματίζονται για να αναφέρονται στη κατάσταση, και να παίρνουν δημοσιότητα. «Τι δημοσιότητα; Για όνομα του Θεού. Βγήκα στον αέρα με ότι δυνάμεις έχω, για να απευθύνω έκκληση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Ότι ΄λέω είναι απολύτως αλήθεια, ήμουν ένας υγιής άνθρωπος, τώρα είμαι ένας άλλος Πόλυς».

Ο ίδιος μέσα από την εκπομπή ζητά επίσης βοήθεια για τη μητέρα του, η οποία είναι ηλικιωμένη, και διαβητική. «Είναι 83χρόνων, είναι διαβητική και μόνη της στο σπίτι. Από την Παρασκευή έχω ενημερώσει, αλλά δεν επικοινώνησε κανένας μαζί της. Είναι στο έλεος του Θεού. Σας παρακαλώ εάν μπορείτε βοηθήστε, εγώ τις έβαζα τις ενέσεις, σας θερμοπαρακαλώ».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο κ. Παρμενίδης για την κατάσταση της υγείας του:

 

viber image 2020 10 19 20 07 15 Coronavirus, Νοσοκομείο Αναφοράς

Πηγή: Αντ1