«Στείλτε ιστορίες απ’ την Αμμόχωστο»

«Στιγμές Αμμοχώστου» δημιουργεί ο Δήμος Αμμοχώστου καλώντας τους Αμμοχωστιανούς να στείλουν τις αναμνήσεις τους

271793373 222320826758239 9010246048574804926 n exclusive, Αμμόχωστος, στιγμές

Ο Δήμος Αμμοχώστου σε μια προσπάθεια του … να μην χαθεί το όνειρο, δημιουργεί «Στιγμές Αμμοχώστου», καλώντας τους Αμμοχωστιανούς να στείλουν τις αναμνήσεις τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου: 

Αγαπητοί μας συμπολίτες, αγαπητοί φίλοι και φίλες της Αμμοχώστου,

Αποτελεί θερμή παράκληση όσοι από εσάς το επιθυμείτε, να μας στείλετε ιστορίες από την Αμμόχωστο, παιδικά και εφηβικά βιώματα, γιορτές , σημεία αναφοράς και ότι άλλο θα μπορούσε να μας βοηθήσει ούτως ώστε με την σειρά μας, να επαναφέρουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές (που ίσως για κάποιους να είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες) στην μνήμη μας.

Θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες αυτού του τόπου το μεγαλείο της Αμμοχώστου αλλά και να μεταλαμπαδευσουμε στις νεότερες γενιές την ιστορία και τα βιώματα μας από την πόλη του Ευαγόρα.

Όσοι από εσάς δεν είχατε την τύχη να γεννηθείτε ή να βιώσετε «ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ» θα μπορούσατε να ρωτήσετε και να καταγράψετε ιστορίες από τους οικείους σας στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον.

Η συνεισφορά όλων σας είναι πολύτιμη για να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός της πόλης μας. Η δημοσίευση τους θα γίνει μετά από αξιολόγηση όλου του υλικού το οποίο θα δημοσιευτεί είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή των ιστοριών σας παρακαλούμε θερμά όπως αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:p.r.famagusta@cytanet.com.cy μέχρι 15 Μαρτίου 2022.

Αποτυπώνοντας τις μνήμες … μην χαθεί το όνειρο μας …!