Στην παρουσία του Πρόεδρου Αναστασιάδη η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου

"Δίχως τον Ήλιον...ένεσιει" - 46 χρόνια μακριά απο την Αμμόχωστο

download exclusive, Αμμόχωστος, Αντικατοχική Εκδήλωση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με το βλέμμα στραμμένο στη Βασιλεύουσα και εν μέσω προκλήσεων στα Βαρώσια, ο Δήμος Αμμοχώστου ετοιμάζεται και φέτος για την ετήσια Αντικατοχική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 13 Αυγούστου, 2020 και ώρα 08.00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμμοχώστου στην Ακριτική Δερύνεια.

Με τον τίτλο “”Δίχως τον Ήλιον…ένεσιει” και 46 χρόνια μακριά απο την Αμμόχωστο, ο Δήμος καλεί τους Αμμοχωστιανούς και όχι μόνο, να δώσουν μαζικά το παρών τους για να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στις μεθοδεύσεις της Τουρκίας για την Αμμόχωστο και για συνέχιση των προσπαθειών για λύση του Κυπριακού, η οποία θα τερματίζει την κατοχή και θα επανενώνει τον τόπο και το λαό.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

viber image 2020 08 10 09 41 43 exclusive, Αμμόχωστος, Αντικατοχική Εκδήλωση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για την μετάβαση των πολιτών:

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων προστασίας που λαμβάνονται από το κράτος μέσω του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας, θα εξασφαλιστεί λεωφορείο μόνο εάν υπάρχει επαρκής ανταπόκριση από το κοινό. Όμως λόγω των μέτρων, όσοι θα μεταβούν θα πρέπει να φοράνε εντός του λεωφορείου οπωσδήποτε τις προσωπικές τους ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ.

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τα Γραφεία του Δήμου Αμμοχώστου από τη Λεμεσό , η ώρα 06.00 μ.μ.
Για δηλώσεις συμμετοχής να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δήμου Αμμοχώστου ΤΗΛ. 25384073 – 25339757 – 25339735 μεταξύ των ωρών 07.30 – 15.00 μέχρι και την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020.

Η πιο πάνω διευθέτηση θα εξαρτηθεί ΑΠΟΛΥΤΑ από νέα ενδεχόμενα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Famagusta.News