Συνάντηση Δήμου Αμμοχώστου με Διευθύντρια ΓΤΠ και Υφυπουργό παρά τω Προέδρω

86934299 2257420154564100 6258039311896150016 o Δήμος Αμμοχώστου

Ο προγραμματισμός διαφωτιστικών δράσεων για το θέμα της Αμμοχώστου στο επίκεντρο συνάντησης της Διευθύντριας του ΓΤΠ με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου.

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου είχε την Πέμπτη συνάντηση στο γραφείο της με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου Δρα Σίμο Ιωάννου, στην παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κ. Βασίλη Πάλμα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αμμοχώστου κ. Χρύσανθος Ζαννέτος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωστάκης Χατζηκάκου και Ανδρέας Μορφίτης, καθώς και η Αναπληρώτρια Δημοτική Γραμματέας κα Μαριλένα Μανώλη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η εκατέρωθεν ενημέρωση και ο συντονισμός κοινών ενεργειών, αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της Αμμοχώστου, καθώς και ο προγραμματισμός διαφωτιστικών δράσεων προς τη διεθνή κοινή γνώμη.

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Βασίλης Πάλμας ενημέρωσε τον Δήμαρχο και την Αντιπροσωπεία του Δήμου για τις ενέργειες και τις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας για αντιμετώπιση των πρόσφατων έκνομων ενεργειών της Τουρκίας, αναφορικά με την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.