Το Βαρώσι επισκέφθηκε ο εισηγητής της ΚΣΣΕ Πιέρο Φασσίνο

Ο Πιέρο Φασσίνο, ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (PACE) για το Βαρώσι, επισκέφθηκε την περίκλειστη πόλη

61EA9F28 2649 491A 9480 4DD99FD4D2D0 exclusive

Ο Πιέρο Φασσίνο, ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (PACE) για το Βαρώσι, επισκέφθηκε την περίκλειστη πόλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Ιταλός νομοθέτης πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους της τ/κ πλευράς.

Σχετικό ανακοινωθέν του γραφείου Τύπου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), αναφέρει ότι ο κ. Φασσίνο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Βαρώσι. Στην επίσκεψη τον Ιταλό αξιωματούχο συνόδευσαν οι «βουλευτές» του ΚΕΕ, Ογκουζχάν Χασιπόγλου, Οζντεμίρ Μπέροβα και ο «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (ΡΤΚ), Αρμαγάν Τζαντάν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στο Βαρώσι, ο «δήμαρχος» Ισμαήλ Άρτερ έδωσε πληροφορίες στον κ. Φασσίνο για τους ανοιχτούς «δημόσιους» χώρους στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Ιταλός αξιωματούχος θα συναντήσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ καθώς και εκπροσώπους των τ/κ κομμάτων, της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας» και του ΕΒΚΑΦ.

Πηγή: ΚΥΠΕ