Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα 5χρονο – Νοσηλεύεται η οικογένεια

36189041 1015877395232614 6430404767620530176 n exclusive, Αμμόχωστος, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ, Λάρνακα, Τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο παρά το Αβδελλερό, γύρω στις 2.40μ.μ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διπλοκάμπινο όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα και αναποδογυρίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρις στιγμής συνθήκες. Θύμα της σύγκρουσης το 5χρονο παιδί της οικογένειας

Στο ένα όχημα επέβαιναν ζευγάρι και τρία παιδιά, που διακομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η κατάσταση 5χρονου παιδιού κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Τα στοιχεία για το άλλο όχημα δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς το όχημα δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

κκκκ

Λόγω του τροχαίου ο αυτοκινητόδρομος Αμμοχώστου – Λάρνακας είναι κλειστός και οι οδηγοί καλούνται όπως εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς Ορόκλινη και να κατευθύνονται στον παλαιό δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας.

“Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας” καταλήγει η Αστυνομία. 

*Τις φωτογραφίες δημοσιεύσαν μέλη της διαδικτυακής ομάδας CY POLICE CHECKPOINTS

 

Πηγή: AlphaNews.live