Άντρια Ιωάννου και Ζωή Φυλακτίδου μας συστήνουν το δικό τους brand με ρούχα (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Η Άντρια και η Ζωή από την επαρχία Αμμοχώστου που καινοτομούν με το δικό τους fashion brand

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 45 872 brand, circle, exclusive

Συνέντευξη στη Χριστιάνα Μάρκου:

Η Ζωή Φυλακτίδου και Άντρια Ιωάννου πρωτοπωρούν με το ταλέντο και την καλαισθησία τους έχοντας ήδη χαράξει τον δικό τους δρόμο στην μόδα με μοναδικά σχέδια στο δικό τους brand με ρούχα, το “Circlė, the brand”.  Με μότο το “We are all connected in the circle of life”  αψήφησαν ακόμη και την άφιξη της πανδημίας, που έχει αναστείλει τη λειτουργία πολλών άλλων τομέων, και συνεχίζουν την πορεία τους προσαρμόζωντας την μόδα στην νέα μας πραγματικότητα.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 48 646 brand, circle, exclusive

Για να τις γνωρίσουμε καλύτερα…. Η Ζωή Φυλακτιδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Εχει εργαστεί ως ενδυματολογος στο εξωτερικό αρχικά και μετέπειτα ως βοηθός σκηνοθέτη με ιστορικό εργασίας στην βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικών σειρών για 7 χρόνια. Το 2016 απέκτησε το πτυχείο της στον κλάδο Moving Image από το πανεπιστήμιο του Μπραιτον στην Βρετανία.

Η Άντρια Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Middlesex University London, BA Visual Communication/Graphic Design και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στο Northumbria University Newcastle, MA Design/Fashion. Εργάζεται σε γραφείο και ως freelancer Graphic Designer.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 40 764 brand, circle, exclusive

Πως ξεκίνησε η ιδεα για την δημιουργία του δικού σας brand; Τι σας ενέπνευσε στην δημιουργία του;

Η συνεργασία μας πάει πολύ πίσω. Εδώ και χρόνια θέλαμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας brand. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς και αυτή η συνεργασία άργησε λίγα χρόνια. Τώρα νιώθουμε πιο έμπειρες και πιο έτοιμες στο να αφιερώσουμε το χρόνο που χρειάζεται αυτό το νέο ξεκίνημα.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 50 068 brand, circle, exclusive

Σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεστε;

Στον οποιοδήποτε μπορεί να νιώσει άνετα με τις συλλογές μας! Χωρίς όρια ηλικίας και ταυτότητας!

Τι σημαινει “circle” για εσας;

Ο κύκλος είναι ένα από τα πιό ισχυρά σύμβολα και αντιπροσωπεύει την ενότητα, τον κόσμο, την πληρότητα, την τελειότητα κλπ! Αντιπροσωπεύει την αρχή και το τέλος ως ενας κύκλος. Μότο μας «we are all connected in the circle of life». Όλα αυτά μας αντιπροσωπεύουν! Επίσης η μόδα κάνει κύκλους!

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 35 528 brand, circle, exclusive

Πως φαντάζεστε το μέλλον του brand σας τα επόμενα χρονια;

Πιστεύουμε ότι θα πάει αρκετά καλά γιατί είμαστε σε μια εποχή όπου ο κόσμος άρχισε να ψάχνετε σε μεγάλο βαθμό σε ότι αφορά την μόδα, να έχει ερωτήματα για το τι φορά, να θέλει να διαφέρει και να ζητά ποιότητα. Η μόδα πάντα κινείται με γρήγορους ρυθμούς και όπως προείπαμε κάνει κύκλους! Υπομονή και επιμονή χρειάζεται για ένα μέλλον όπως εμείς το φανταζόμαστε για το δικό μας brand!

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 33 290 brand, circle, exclusive

Τι σημαίνει γυναίκα για εσας και τι θελετε να δώσετε σε αυτες μεσα απο τα ρουχα;

Είμαστε γυναίκες και φυσικά στηρίζουμε τις γυναίκες! Ακούγοντας τις ανάγκες που έχουν σήμερα προσπαθούμε μέσα από τις κολεξιόν μας να καλύπτουμε τις ανάγκες τους. Θα θέλαμε οι γυναίκες που επιλέγουν τα κομμάτια μας να αισθάνονται όμορφες χαρούμενες και πάνω από όλα ο εαυτός τους.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 51 627 brand, circle, exclusive

Έχετε την αντρική μόδα στα άμεσα σχέδια σας;

Ήδη έχουμε συμπεριλάβει στις κολεξιόν μας κάποια κομμάτια που είναι unisex. Είναι κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει και θα θέλαμε να έχουμε και στις επόμενες μας συλλογές.

Ποια είναι η γυναίκα που έχετε στο μυαλό σου όταν σχεδιάζεται;

Τη γυναίκα του σήμερα. Μια γυναίκα που έχει ως πρότυπο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Μια γυναίκα η οποία έχει δύναμη, δικαίωμα και φωνή.

Πόσο άλλαξε η κρίση τη σχέση μας με τη μόδα;

Μπορεί να πει κανείς πως μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε τώρα όλοι, να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά καινούρια ρούχα όπως κάναμε στο παρελθόν. Ίσως αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα και πιο ποιοτικά προϊόντα. Φυσικά είναι σημαντικό να στηρίζουμε όλους τους καλούς επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες, που έχουν να προσφέρουν ένα ποιοτικό προϊόν που μας αφορά. Εμείς στο “Circle the brand” δίνουμε την απαραίτητη σημασία στην επιλογή υφασμάτων και προσπαθούμε τα ρούχα μας να είναι ξεχωριστά για τον κάθε ένα που τα επιλέγει.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 42 426 brand, circle, exclusive

Ποιο ρούχο θεωρείτε πολύ hot αυτό το χειμώνα και πώς το προτείνετε εσεις;

Oversized πουκάμισα. Φέτος το oversized γενικά έχει την τιμητική του. Τα πουκάμισα δεν πρέπει να λείπουν από τις ντουλάπες μας, αφού είναι κάτι που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες & με διάφορους τρόπους Επίσης τα πουκάμισα μπορούν να φορεθούν και από τα δυο φύλα.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 37 473 brand, circle, exclusive

Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής σας;

Έμπνευση μας ο κόσμος γύρω μας. Κάθε μικρή λεπτομέρεια είτε αυτό είναι τοπίο ή χρώμα, το κάθε τι μπορεί να σου φέρει έμπνευση.

εικόνα Viber 2021 12 18 09 36 38 526 brand, circle, exclusive

Ποιο είναι το μεγαλύτερο στιλιστικό λάθος των Κυπρίων γυναικών;

Δεν μπορείς να πεις ότι η Κύπρια γυναίκα στιλιστικά κάνει λάθη. Βασικά δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Η μόδα είναι κάτι που ο καθένας χρησιμοποεί ως είδος έκφρασης. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό ότι φοράς σου δίνει την αυτοπεποίθηση ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Βρείτε το Circlė the brand ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Famagusta.News