Άντρια Ιωάννου και Ζωή Φυλακτίδου μας συστήνουν το δικό τους brand με ρούχα (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Συνέντευξη στη Χριστιάνα Μάρκου:

Η Ζωή Φυλακτίδου και Άντρια Ιωάννου πρωτοπωρούν με το ταλέντο και την καλαισθησία τους έχοντας ήδη χαράξει τον δικό τους δρόμο στην μόδα με μοναδικά σχέδια στο δικό τους brand με ρούχα, το “Circlė, the brand”.  Με μότο το “We are all connected in the circle of life”  αψήφησαν ακόμη και την άφιξη της πανδημίας, που έχει αναστείλει τη λειτουργία πολλών άλλων τομέων, και συνεχίζουν την πορεία τους προσαρμόζωντας την μόδα στην νέα μας πραγματικότητα.

Για να τις γνωρίσουμε καλύτερα…. Η Ζωή Φυλακτιδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Εχει εργαστεί ως ενδυματολογος στο εξωτερικό αρχικά και μετέπειτα ως βοηθός σκηνοθέτη με ιστορικό εργασίας στην βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικών σειρών για 7 χρόνια. Το 2016 απέκτησε το πτυχείο της στον κλάδο Moving Image από το πανεπιστήμιο του Μπραιτον στην Βρετανία.

Η Άντρια Ιωάννου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Middlesex University London, BA Visual Communication/Graphic Design και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακό στο Northumbria University Newcastle, MA Design/Fashion. Εργάζεται σε γραφείο και ως freelancer Graphic Designer.

Πως ξεκίνησε η ιδεα για την δημιουργία του δικού σας brand; Τι σας ενέπνευσε στην δημιουργία του;

Η συνεργασία μας πάει πολύ πίσω. Εδώ και χρόνια θέλαμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας brand. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς και αυτή η συνεργασία άργησε λίγα χρόνια. Τώρα νιώθουμε πιο έμπειρες και πιο έτοιμες στο να αφιερώσουμε το χρόνο που χρειάζεται αυτό το νέο ξεκίνημα.

Σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεστε;

Στον οποιοδήποτε μπορεί να νιώσει άνετα με τις συλλογές μας! Χωρίς όρια ηλικίας και ταυτότητας!

Τι σημαινει “circle” για εσας;

Ο κύκλος είναι ένα από τα πιό ισχυρά σύμβολα και αντιπροσωπεύει την ενότητα, τον κόσμο, την πληρότητα, την τελειότητα κλπ! Αντιπροσωπεύει την αρχή και το τέλος ως ενας κύκλος. Μότο μας «we are all connected in the circle of life». Όλα αυτά μας αντιπροσωπεύουν! Επίσης η μόδα κάνει κύκλους!

Πως φαντάζεστε το μέλλον του brand σας τα επόμενα χρονια;

Πιστεύουμε ότι θα πάει αρκετά καλά γιατί είμαστε σε μια εποχή όπου ο κόσμος άρχισε να ψάχνετε σε μεγάλο βαθμό σε ότι αφορά την μόδα, να έχει ερωτήματα για το τι φορά, να θέλει να διαφέρει και να ζητά ποιότητα. Η μόδα πάντα κινείται με γρήγορους ρυθμούς και όπως προείπαμε κάνει κύκλους! Υπομονή και επιμονή χρειάζεται για ένα μέλλον όπως εμείς το φανταζόμαστε για το δικό μας brand!

Τι σημαίνει γυναίκα για εσας και τι θελετε να δώσετε σε αυτες μεσα απο τα ρουχα;

Είμαστε γυναίκες και φυσικά στηρίζουμε τις γυναίκες! Ακούγοντας τις ανάγκες που έχουν σήμερα προσπαθούμε μέσα από τις κολεξιόν μας να καλύπτουμε τις ανάγκες τους. Θα θέλαμε οι γυναίκες που επιλέγουν τα κομμάτια μας να αισθάνονται όμορφες χαρούμενες και πάνω από όλα ο εαυτός τους.

Έχετε την αντρική μόδα στα άμεσα σχέδια σας;

Ήδη έχουμε συμπεριλάβει στις κολεξιόν μας κάποια κομμάτια που είναι unisex. Είναι κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει και θα θέλαμε να έχουμε και στις επόμενες μας συλλογές.

Ποια είναι η γυναίκα που έχετε στο μυαλό σου όταν σχεδιάζεται;

Τη γυναίκα του σήμερα. Μια γυναίκα που έχει ως πρότυπο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Μια γυναίκα η οποία έχει δύναμη, δικαίωμα και φωνή.

Πόσο άλλαξε η κρίση τη σχέση μας με τη μόδα;

Μπορεί να πει κανείς πως μέσα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε τώρα όλοι, να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά καινούρια ρούχα όπως κάναμε στο παρελθόν. Ίσως αυτή να είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα και πιο ποιοτικά προϊόντα. Φυσικά είναι σημαντικό να στηρίζουμε όλους τους καλούς επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες, που έχουν να προσφέρουν ένα ποιοτικό προϊόν που μας αφορά. Εμείς στο “Circle the brand” δίνουμε την απαραίτητη σημασία στην επιλογή υφασμάτων και προσπαθούμε τα ρούχα μας να είναι ξεχωριστά για τον κάθε ένα που τα επιλέγει.

Ποιο ρούχο θεωρείτε πολύ hot αυτό το χειμώνα και πώς το προτείνετε εσεις;

Oversized πουκάμισα. Φέτος το oversized γενικά έχει την τιμητική του. Τα πουκάμισα δεν πρέπει να λείπουν από τις ντουλάπες μας, αφού είναι κάτι που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες & με διάφορους τρόπους Επίσης τα πουκάμισα μπορούν να φορεθούν και από τα δυο φύλα.

Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής σας;

Έμπνευση μας ο κόσμος γύρω μας. Κάθε μικρή λεπτομέρεια είτε αυτό είναι τοπίο ή χρώμα, το κάθε τι μπορεί να σου φέρει έμπνευση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο στιλιστικό λάθος των Κυπρίων γυναικών;

Δεν μπορείς να πεις ότι η Κύπρια γυναίκα στιλιστικά κάνει λάθη. Βασικά δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Η μόδα είναι κάτι που ο καθένας χρησιμοποεί ως είδος έκφρασης. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό ότι φοράς σου δίνει την αυτοπεποίθηση ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Βρείτε το Circlė the brand ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Famagusta.News

Ροη Ειδησεων

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν,…

30 Απριλίου, 2024

Υφ. Έρευνας: Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες

Εντός του 2024 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες, λέει ο Υφυπουργός Έρευνας. Εντός του 2024 θα…

30 Απριλίου, 2024

Καμπανάκι από τον ΠΟΥ: Υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της γρίπης των πτηνών σε αγελάδες εκτός ΗΠΑ

Υπάρχει κίνδυνος ο ιός της γρίπης των πτηνών H5N1 να εξαπλωθεί σε αγελάδες σε άλλες…

30 Απριλίου, 2024

AstraZeneca: Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Ο φαρμακευτικός γίγαντας της AstraZeneca φέρεται να παραδέχθηκε ότι το ευρέως χρησιμοποιούμενο εμβόλιό της κατά…

30 Απριλίου, 2024

Επίθεση με σπαθί στο Λονδίνο: Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι

Ένα αγόρι 13 ετών έχασε τη ζωή του, έπειτα από την επίθεση που πραγματοποίησε ένας…

30 Απριλίου, 2024

Υπουργός Εργασίας: Διευρυμένη πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην αγορά εργασίας

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Παναγιώτου δήλωσε την Τρίτη ότι διευρύνεται η πρόσβαση αλλοδαπών φοιτητών στην…

30 Απριλίου, 2024