ΑΥΓΟΡΟΥ: Ο τριών μηνών Σοφοκλής χρειάζεται τη βοήθειά μας

5786

Επείγουσα έκκληση ανάγκης απευθύνει η Κοινότητα Αυγόρου για τον μικρό Σοφοκλή, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε σημαντική για τη ζωή του χειρουργική επέμβαση, με την κοινότητα να ζητεί με διάφορες εκδηλώσεις οικονομική στήριξη για την οικογένειά του, αφού το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε περισσότερες από 20 χιλιάδες ευρώ.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το Σωματείο “Ευαγόρας Αυγόρου”, ανακοινώνει ότι στις 7 Φεβρουαρίου θα ψήνονται σουβλάκια για οικονομική στήριξη της οικογένειας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο μόλις τριών μηνών Σοφοκλής Σοφοκλέους με ημερομηνία γέννησης 2/10/2018, διαγνώστηκε με ένα είδος κρανιοσυνοστένωσης και συγκεκριμένα με σκαφοκεφαλία. Η σκαφοκεφαλία οφείλεται στην πρόωρη σύγκλειση της οβελιαίας ραφής (επιμήκης ραφή στην κορυφή της κεφαλής) προκαλώντας μεγάλο κατά μήκος και μικρό κατά πλάτος κρανίο.

Ο μικρός Σοφοκλής πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την οποία, όμως, πρέπει να βρεθεί χρηματικό ποσό.

Για τον σκοπό αυτό το Σωματείο του Ευαγόρα Αυγόρου την ερχόμενη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου θα ψήνει σουβλάκια με στόχο τη στήριξη του μικρού Σοφοκλή αλλά και άπορων οικογενειών της κοινότητας Αυγόρου.