ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο κύριος Ανδρέας Πάσιη από το Αυγόρου, 96 χρόνων νίκησε τον κορωνοϊό (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κύριος Αντρέας Πάσιη από το Αυγόρου, 96 χρόνων, απόδημος στο Λονδίνο, περιγράφει στο Famagusta.News τη μάχη με τον κορωνοϊό από την οποία βγήκε νικητής και δίνει μηνύματα ελπίδας

Στιγμιότυπο 2020 04 29 20.09.40 Coronavirus, exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Στα 96 του χρόνια, ο κύριος Αντρέας Πάσιη από το Αυγόρου, απόδημος στη Μεγάλη Βρετανία από το 1956, αποτελεί, πλέον, τον μεγαλύτερο σε ηλικία Κύπριο που καταφέρνει να νικήσει τον αόρατο εχθρό. Περιέγραψε συγκινημένος την εμπειρία του, μιλώντας αποκλειστικά στο Famagusta.News, μετά από το εξιτήριο που έλαβε αφού νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο για έξι μέρες.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να εκφράσει και τις ευχαριστίες του προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε στο Λονδίνο.

Ο κύριος Αντρέας, μιλώντας στο Famagusta.News, έστειλε και το δικό του μήνυμα για να ενθαρρύνει τους συμπατριώτες μας σε Κύπρο και εξωτερικό.

Μάλιστα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας, δεν παρέλειψε μετά το εξιτήριο να συνεισφέρει κάνοντας τη δική του δωρεά προς το NHS, θέλοντας να στηρίξει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων της πρώτης γραμμής της Μεγάλης Βρετανίας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Famagusta.News