ΑΥΓΟΡΟΥ: Δημόσια ακρόαση για αδειδότηση κτηνοτροφικής μονάδας

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων εξετάζει αίτηση για νέα κτηνοτροφική μονάδα στην κοινότητα Αυγόρου

54882 KTINOTROFEIA KOYKAKIS Ktinotrofiki Monada Kilkis Mosharisio Kreas ktinotrofikimonadakoukakis images 19 exclusive, δημοσια ακροαση, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Δημόσια ακρόαση πραγματοποιεί το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων σε σχέση με αίτηση για χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών Τοπικού Σχεδίου Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, για κτηνοτροφική μονάδα αιγοπροβατοτροφίας και βοοειδών, στο τεμάχιο αρ. 280, του Φ/Σχ. 2-274-378, Τμήμα 10, στην Κοινότητα Αυγόρου, στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της κ. Ευδοκίας Χαρτούπαλλου (ΑΜΧ/0461/2021). Η αίτηση υποβλήθηκε με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 26(2) και 26(3) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Τροποποιητικού) Νόμου 142(Ι)/99 και των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Παρεκκλίσεις) Κανονισμών του 1999 (Κ.Δ.Π. 309/99).

Η Δημόσια Ακρόαση, η οποία αποτελεί μορφή δημόσιου διαλόγου και διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών, αποσκοπεί στη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και δημοκρατικότητας στη διαδικασία εξέτασης της αίτησης.

Η διενέργεια της ακρόασης στοχεύει κυρίως στην πληρέστερη και πλέον ακριβή ενημέρωση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων, έτσι ώστε το όργανο αυτό να μπορεί να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Η Δημόσια Ακρόαση είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 20/01/2023, η ώρα 11.00 π.μ., στη Βιβλιοθήκη της Κοινότητας Αυγόρου (αρ. τηλ. 23923770). Για σκοπούς αποφυγής εξάπλωσης της νόσου COVID – 19, θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο (αποστάσεις 2μ., προστατευτική μάσκα, αντισηπτικό κ.λπ. Σημειώνεται ότι στις 10.15 π.μ., θα προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο της ανάπτυξης.

Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων / Εικόνα Αρχείου