ΑΥΓΟΡΟΥ: Λεπτομέρειες για το εργατικό ατύχημα δίνει η Αστυνομία – Στο Νοσοκομείο 57χρονος μετά από ηλεκτροπληξία

Τί αναφέρει η Αστυνομία για την αποκοπή καλωδίου υψηλής τάσης της ΑΗΚ - Στην εντατική 57χρονος

ambulance2 1280x720 1 exclusive, Αστυνομία

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδοούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου σύμφωνα με την οποία άνδρας ηλικίας 57 ετών τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή και διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος προσπάθησε να μετακινήσει με μάνικα, ζωοτροφές από το φορτηγό του στο σιλό της φάρμας».

Πρόσθεσε ότι «στην προσπάθεια του αυτή, ο 57χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι η μάνικα ήρθε σε επαφή με υψηλής τάσης καλώδια της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι φέρει εγκαύματα εισόδου – εξόδου (δηλαδή το ρεύμα εισήλθε από το χέρι και βγήκε από το πόδι)».

Ανέφερε επίσης ότι «η κατάσταση της υγείας του 57χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή, ωστόσο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αμμοχώστου».  

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «τη σκηνή επισκέφθηκε λειτουργός του Γραφείου Εργασίας καθώς και τεχνικός της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο οποίος απομόνωσε το ηλεκτρικό ρεύμα, μέχρι να διεκπεραιωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης του ρεύματος».