ΑΥΓΟΡΟΥ: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 37χρονο Ματθαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντοπίστηκε 3 ώρες, περίπου, αργότερα από τους οικείους του - Η έκκληση της Αστυνομίας

Στιγμιότυπο 2020 03 25 10 exclusive, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Η πρώτη νύχτα της εφαρμογής του διατάγματος απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας φαίνεται να ήταν μοιραία για τον 37χρονο Ματθαίο Μπισιάρα από το Αυγόρου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νέα οδική σύγκρουση το βράδυ της Τρίτης 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο φαίνεται να σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου, όπου ο άτυχος Ματθαίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το Λιοπέτρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να έχασε τον έλεγχο, και να εξήλθε αριστερά σε χωράφι όπου ακινητοποιήθηκε, ενώ φαίνεται να μην έφερε ζώνη ασφαλείας.

Τον Ματθαίο αναζητούσαν οι οικείοι του, οι οποίοι εντόπισαν το όχημά του 3 ώρες, περίπου, αργότερα, καλώντας ασθενοφόρο με το οποίο ο οδηγός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όποι οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Φαίνεται πως η πολύ μειωμένη κίνηση στους δρόμους εξαιτίας της απαγόρευσης της άσκοπης μετακίνησης στάθηκε μοιραία για τον 37χρονο αφού καθυστέρησε ο εντοπισμός του από οδηγούς.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου στο 23803019 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

Famagusta.News