ΑΥΓΟΡΟΥ: Έβαλαν φωτιά σε ατμοκαθαριστήριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

DSC 6030 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Πυρκαγιά η οποία τέθηκε κακόβουλα, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε ατμοκαθαριστήριο στο Αυγόρου της επαρχίας Αμμοχώστου.

DSC 6033 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα εξερράγη πυρκαγιά σε ατμοκαθαριστήριο ρούχων στο Αυγόρου. Στη σκηνή έσπευσαν δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, άνδρες του οποίου κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

DSC 6032 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Στη σκηνή μετέβησαν και άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και σήμερα το πρωί διεξήγαγαν έρευνες σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία οι οποίες κατέδειξαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, αφού εντοπίστηκαν εστίες πυρκαγιάς που προκλήθηκαν από εύφλεκτη ύλη, η οποία τοποθετήθηκε σε διάφορα σημεία περιμετρικά του κτιρίου.

DSC 6028 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ατμοκαθαριστήριο και τον εξοπλισμό του».

Το ατμοκαθαριστήριο δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.DSC 6023 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική DSC 6027 Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, ΠΥΡΚΑΓΙΑ, Πυροσβεστική

Famagusta.News / ΚΥΠΕ