Εντυπωσιακό το ΘΟΪ Αυγόρου επικράτησε της Ολυμπιάδας

οκ ΒΟΛΕΪ, ΘΟΪ Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου, Πετόσφαιρα
Η ομάδα του ΘΟΪ Αυγόρου

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Κλειστό της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου το ΘΟΪ επικράτησε με 3-2 σετ της Ολυμπιάδας Νεάπολης για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Γυναικών.

Το ΘΟΙ επιφύλασσε για το τέλος του 2018 μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις κέρδισε έστω με δίποντο για πρώτη φορά φέτος – έστειλε την Αναγέννηση στην 8η θέση και βλέπει με αισιοδοξία το 2019. Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως δεν κατάφερε να κερδίσει και να ενισχύσει τη θέση της στην τετράδα.

Τα σετ: (26-24, 17-25, 25-23, 21-25, 15-10)

ΘΟΪ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Φορτές, Λεγκρός, Κάρυου, Καμαρίνα, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χαραλάμπους, Νικόλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Γεωργιάδου, Μορόνου, Γκούντγουορθ, Πέτρου, Χαραλάμπους, Χέρβεϊ – Λίμπερο 1.: Kούτα , Λίμπερο 2: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Oικονομίδου, Μποζίνου.

Επόμενος εκτός έδρας αγώνας στις 8 Ιανουαρίου με την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Το ΘΟΪ Αυγόρου

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Θ.Ο.Ι. Αυγόρου δημιουργήθηκε το 1994 και από τότε διατηρείται στην Α’ Κατηγορία. Εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια απαρτίζεται από αθλήτριες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Έδρα της είναι η Τεχνική Σχολή Αυγόρου και είναι η μόνη ομάδα παγκύπρια που ανήκει σε κοινότητα και όχι σε Δήμο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να διατηρείται στην Α’ κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Κοινός στόχος είναι να διατηρηθεί το άθλημα της πετοσφαίρισης  στην επαρχία Αμμοχώστου. Στο Θ.Ο.Ι. Αυγόρου διατηρούνται ακαδημίες ηλικίας 8 ετών και άνω και συμμετέχουν σε πρωταθλήματα ηλικίας δέκα, δεκατριών κα δεκαπέντε χρονών με τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Οι ακαδημίες για μικρά παιδιά διατηρούνται στη Σωτήρα και το Αυγόρου.

Famagusta.News