Βήμα σωτηρίας για το ΘΟΪ Αυγόρου

οκ ΘΟΪ Αυγόρου, Νέα Αμμοχώστου
Η ομάδα του ΘΟΪ Αυγόρου

Βήμα σωτηρίας έκανε το ΘΟΪ Αυγόρου στην 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Νοβάκωφ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα της στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας. Το ΘΟΪ ανέβηκε στους 08 βαθμούς αφήνοντας στους 04 την Αναγέννηση και τα πάντα θα κριθούν στον όμιλο διαβάθμισης όπου θα ανταμώσουν δυο φορές.

Με νύχια και με δόντια πάλεψαν «γαλανόλευκες» και«πράσινες» στο τερέν της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου με το ΘΟΪ όμως να επιβάλλεται 25-22 και να ανακτά το ψυχολογικό προβάδισμα στο ντέρμπι της ουράς.

Το δεύτερο σετ δεν διέφερε σε καμιά περίπτωση από το πρώτο, αφού το σασπένς διατηρήθηκε. Το ΘΟΪ κατάφερε πάλι να κερδίσει αυτή τη φορά 25-23 και να αυξήσει σε 2-0 σετ το προβάδισμά της.

Στο τρίτο σετ με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του ΘΟΙ κέρδισε με 25-19 και εξασφάλισε το τρίποντο.

ΘΟΙ ΑΥΓ. (Λ. ΝΟΒΑΚΩΦ): Φόρτες, Λεγκρός, Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Χασραλάμπους,.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Ι. ΚΟΥΜΗ): Ειρ. Λουκά, Σορένια, Χατζηθωμά, Σομπόλ, Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Μ. Λουκά. – Αλλαγές: Φελλά.