1.000 μάσκες στον Δήμο Αγίας Νάπας από την Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου

FB IMG 1586946954379 Coronavirus, Δήμος Αγίας Νάπας, Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, μάσκες

Χίλιες προστατευτικές μάσκες, πρόσφερε στο Δήμο Αγίας Νάπας η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της να συνδράμει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Τις χειρουργικές μάσκες παρέδωσαν στο Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου, σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου, σε σεμνή τελετή που έγινε στο γραφείο του ο Επαρχιακός Γραμματέας κ. Νίκος Γεωργίου και ο Οργανωτικός κ. Μάμας Πατέρας.

Ο κ. Ζαννέττου εξέφρασε τις εγκάρδιές του ευχαριστίες προς την Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και προσωπικά στους κυρίους Γεωργίου και Πατέρα για την ευγενική χειρονομία και διαβεβαίωσε ότι οι μάσκες θα διανεμηθούν σε όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, οι οποίες συμβάλλουν στην κοινωνική αλληλεγγύη ο Δήμος τις επικροτεί.

Στη δική του αντιφώνηση ο κ. Γεωργίου ανέφερε η Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον της να προμηθεύσει όλους τους Δήμους και Κοινότητες της Επαρχίας Αμμοχώστου με προστατευτικές μάσκες, οι οποίες θα διατεθούν για το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού όπως σημείωσε αυτός ο κόσμος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και υπηρετεί την κοινωνία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η ανθρωπότητα.

Στόχος μας πρόσθεσε ο κ. Γεωργίου είναι να ενισχύσουμε την ασπίδα της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης από τον κορωνοϊό και να συνδράμουμε στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και των πολιτών.