Μία άγκυρα στολίζει τη νησίδα της λεωφόρου Νησί με την οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα

240

Μια άγκυρα, στολίζει την νησίδα που βρίσκεται στην συμβολή της λεωφόρου Νησί με την οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα, στην οποία έγινε πλήρης ανακατασκευή.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμος προβαίνει αυτό το διάστημα σε πλήρη ή μερική ανακατασκευή κεντρικών σημείων με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση τους».

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής της νησίδας τοποθετήθηκε χθες Τετάρτη 23 Μαϊου 2018, «στην παρουσία και του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου, μία   άγκυρα, η οποία αποτελεί σαφή αναφορά στη σχέση της Αγίας Νάπας με τη θάλασσα. Στο σχεδιασμό της νησίδας λήφθηκε υπόψη η κατασκευαστική κλίμακα, η καλαισθησία η λειτουργικότητα καθώς και η ασφάλεια της κατασκευής τόσο για τους πεζούς όσο και για τα διερχόμενα αυτοκίνητα».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε ότι «με την ανακατασκευή της νησίδας και την τοποθέτηση της άγκυρας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ακόμη ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην πόλη μας και να βελτιώσουμε αισθητικά ακόμα ένα σημείο της. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και στόχο μας είναι η συνεχής αναβάθμιση διαφόρων περιοχών και σημείων του Δήμου.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του επειδή όπως εξήγησε «οι Δημοτικές Επιτροπές του Δήμου παράγουν έργο και υλοποιούν διάφορες και ποικιλόμορφες πρωτοβουλίες», ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ολοκλήρωση ανακατασκευής της συγκεκριμένης νησίδας.

Πηγή: ΚΥΠΕ