ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σύλληψη δύο νεαρών για κοκαΐνη και κάνναβη

324
Εικόνα Αρχείου

Δύο αλλοδαποί, 30 και 28 χρόνων συνελήφθηκαν ως ύποπτοι για κατοχή κάνναβης και κοκαϊνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, υπό παρακολούθηση αλλοδαπό ηλικίας 30 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 30χρονος θεάθηκε να παίρνει κάτι από το σημείο όπου βρισκόταν από σωλήνα που ήταν δίπλα του και να το δίνει σε άλλο άτομο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τον 30χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός της σωλήνας, μια κάλτσα, που περιείχε 12 νάιλον σακουλάκια με πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 12 περίπου γραμμαρίων.

Εντοπίστηκαν επίσης έξι άλλα νάιλον σακουλάκια που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 4 περίπου γραμμαρίων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε δεύτερη περίπτωση τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ανέκοψαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα αλλοδαπό ηλικίας 28 ετών.

Κατά την ανακοπή του ο 28χρονος έριξε στο έδαφος ένα πακέτο τσιγάρων και προσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, παρέλαβαν το πακέτο τσιγάρων το οποίο περιείχε 10 νάιλον σακουλάκια με άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 7 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Famagusta.News