Καρούσος: “Η Ένωση Δήμων να πάρει θέση για τη μεταρρύθμιση” (ΒΙΝΤΕΟ)

95

Να αναλάβει δράση καλεί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος την Ένωση Δήμων όσον αφορά το θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας σε δηλώσεις του στην κάμερα του Famagusta.News κάλεσε την Ένωση Δήμων να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέμα για το οποίο ο ίδιος απέστειλε σχετική επιστολή.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρούσος δεν υπάρχει καμία απόφαση της Ένωσης Δήμων που να ευνοεί τις συνενώσεις, αλλά αντίθετα η Γενική Συνέλευση επί Προεδρίας Αλέξη Γαλανού αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθηθεί η μεταρρύθμιση είναι η συμπλεγματοποίηση σε πρώτο στάδιο.

Κάλεσε, παράλληλα τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων και Δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα.

Κατήγγειλε, παράλληλα, ότι η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί από την Ένωση Δήμων δεν αντιπροσωπεύει όπως θα έπρεπε τους Δήμους και ιδιαίτερα τους τουριστικούς Δήμους και ότι αποτελείται από Δήμους οι οποίοι θα επωφεληθούν.

Δείτε το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Καρούσου:

Famagusta.News