ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Από εξωτερικό χώρο η πυρκαγιά σε διαμέρισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις έρευνες που διενεργούνται από το πρωί, φαίνεται ότι η πυρκαγιά δεν ξεκίνησε από χώρο εντός του διαμερίσματος αλλά από εξωτερικό χώρο

147

Από εξωτερικό χώρο φαίνεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά χθες βράδυ σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις έρευνες που διενεργούνται από το πρωί, φαίνεται ότι η πυρκαγιά δεν ξεκίνησε από χώρο εντός του διαμερίσματος αλλά από εξωτερικό χώρο.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας που γίνονται σε συνεργασία με την Αστυνομία, συνεχίζονται προκειμένου να προσδιοριστεί από πού ακριβώς ξεκίνησε η πυρκαγιά και πως έγινε κατορθωτό να εισέλθει εντός του διαμερίσματος.

Διαβάστε επίσης:
– ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Νέο βίντεο από την πυρκαγιά σε διαμέρισμα

– Καρέ-καρέ η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα (ΒΙΝΤΕΟ)
– ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 19.30 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μονώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα μετά.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στον ισόγειο κάτω από το διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα διέμεναν τρεις αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής οι οποίοι την ώρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά, απουσίαζαν.

Λόγω της πυρκαγιάς έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ