ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο», δηλώνει η αδελφή του Χριστοδούλου

cache 846x3000 Analog medium 414302 198127 5112018 exclusive

Στο σκοτάδι για τέταρτη μέρα παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την στυγερή δολοφονία του 33χρονου Γκάρυ Χριστοδούλου, που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην μέση του αυτοκινητόδρομου της Αγίας Νάπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έτσι εκτέλεσαν τον Garry – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και αξιολογούν τα τεκμήρια που έχουν ενώπιον τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία στα χέρια τους που να τους οδηγούν σε συλλήψεις ή έστω στη σκιαγράφηση του εκτελεστή.

exclusive

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία εναποθέτει τις ελπίδες της στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 33χρονου θύματος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε δεχθεί απειλές και είχε ανοικτά μέτωπα.

Το σενάριο να είχε κλειστεί προηγουμένως ραντεβού θανάτου, δηλαδή το θύμα να γνώριζε τον εκτελεστή, θεωρείται απομακρυσμένο.

Στην Κύπρο για αναγνώριση της σορού του θύματος έφθασαν συγγενικά του πρόσωπα, με την αδελφή του να δηλώνει ότι η οικογένεια του Χριστοδούλου είναι συντετριμμένη.

Σε δηλώσεις της στην Daily mail, η αδελφή του Χριστοδούλου, Σοφία, ανέφερε πως: «Σκότωσαν λάθος άνθρωπο».

exclusive

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Ο Γκάρυ ήταν σκληρά εργαζόμενος, πατέρας του πεντάχρονου Λούκα».

«Ήταν πολύ αγαπητός και με χρυσή καρδιά. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πυροβολήσουν τον Γκάρυ. Σκότωσαν τον λάθος άνθρωπο», είπε η Σοφία.

Όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομία η αδελφή του Χριστοδούλου ανέφερε πως: «Πιστεύεται ότι το όχημα του Γκάρυ δέχτηκε επίθεση από έναν δράστη που πυροβόλησε μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Ο Γκάρι διέφυγε και προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο όπου πυροβολήθηκε και πάλι, τρεις φορές, μία φορά στο στήθος και δύο φορές στο κεφάλι».

Πηγή: Reporter