ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 22χρονος “πετούσε” με 182km, υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλης

car driving fast exclusive, Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Υπόθεση οδήγησης οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υπό την επήρεια αλκοόλης διερευνάται εναντίον 22χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 22χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Γεωργίου, στην Αγία Νάπα λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα, όταν μέλη της Αστυνομίας τον κάλεσαν να σταματήσει το όχημα του για τροχονομικό έλεγχο. Ο 22χρονος οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, για να ανακοπεί αμέσως από τα μέλη της Αστυνομίας.

Ακολούθως υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 56μg%ml αντί 9mg που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 22χρονου για αυτόφωρα αδικήματα και τον μετέφεραν με το όχημα του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών με θετικό, προκαταρκτικά, αποτέλεσμα.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 5.00 το πρωί σήμερα, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Νωρίτερα σήμερα, συγκεκριμένα 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, κοντά στην έξοδο από Αγία Νάπα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 182 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Το όχημα οδηγούσε 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.