ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αυτό είναι το εντυπωσιακό “Coral Spa” του ξενοδοχείου Adams Beach (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες και μηχανήματα - Το πολυαναμενόμενο Coral Spa του ξενοδοχείου Adams Beach διαθέτει μεταξύ άλλων σάουνα, sanarium, ατμόλουτρο, δωμάτιο πάγου και float spa

SPA GENIKI Adams Beach Hotel, Coral Spa

Το πολυαναμενόμενο Coral Spa που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου Adams Beach έχει ανοίξει για πρώτη φορά την Άνοιξη του 2021. Το Coral Spa είναι ο ιδανικός χώρος για εσάς και τους αγαπημένους σας, που μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

SPA GENIKI2 Adams Beach Hotel, Coral Spa

Με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με αξιοπιστία αλλά και επίπλωση και σύγχρονο εξοπλισμό, το Coral Spa υποδέχεται εξωτερικούς πελάτες από ολόκληρη τη Κύπρο προσφέροντας στους πελάτες την απόλυτη ισορροπία σε σώμα, μυαλό και ψυχή.

FLOAT SPA Adams Beach Hotel, Coral Spa

Το μενού παρέχει μια ολοκληρωμένη ποικιλία θεραπειών και περιποιήσεων, κάτω από το όνομα της παγκοσμίου φήμης Cinq Mondes. Οι άνθρωποι του Coral Spa είναι αφοσιωμένοι στην αποκατάσταση της ομορφιάς και της ισορροπίας (σώμα-μυαλό-ψυχή) προσφέροντας εξατομικευμένες θεραπείες και εξιδεικευμένες περιποιήσεις σε κάθε επισκέπτη, αναλόγως τις ανάγκες των πελατών.

SANARIUM AND ICE LOUNGE Adams Beach Hotel, Coral Spa

Η Σάουνα, το Sanarium, το Ατμόλουτρο, το Δωμάτιο Πάγου και το Float Spa είναι ένα μικρό δείγμα ως προς τις υπηρεσίες που παρέχονται και καθιστούν αναμφίβολα το Coral Spa ως ένα από τα καλύτερα Spa στη Κύπρο.

Αννοικτό κάθε μέρα (καλοκαιρινή σεζόν) από τις 10:00 μέχρι και τις 19:00.

Το μενού βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.adams.com.cy/coralspa

Για πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στο spa@adams.com.cy ή στο 23840181.

SPA GENIKI3 Adams Beach Hotel, Coral Spa SPA GENIKI6 Adams Beach Hotel, Coral Spa SPA GENIKI5 Adams Beach Hotel, Coral Spa GENIKI ADAMS Adams Beach Hotel, Coral Spa