ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αυτός είναι ο 80χρονος που αγνοείται – Στις φλόγες το όχημά του – Εικόνες από την σκηνή

Ανήμερα των γενεθλίων του εξαφανίστηκε ο 80χρονος Άντονι - Πέπλο μυστηρίου πίσω από την εξαφάνισή του - Ολοσχερώς καταστράφηκε το όχημά του από φωτιά

3 2 exclusive, Αστυνομία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Anthony Bohan, 80 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη από τις 8.30μ.μ. χθες, 30 Μαΐου 2022, στην Αγία Νάπα.

Γύρω στις 9.10μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε ανοικτή, θαμνώδη περιοχή στην Αγία Νάπα, μετά από πληροφορία ότι ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να διαπιστωθεί ότι ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι 81χρονη, κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου.

5 1 exclusive, Αστυνομία

Η 81χρονη ανέφερε στην Αστυνομία, ότι με το εν λόγω όχημα, λίγη ώρα προηγουμένως, είχε αναχωρήσει από την οικία τους, στην Αγία Νάπα, ο σύζυγός της Anthony Bohan, 80 ετών.

Ο 80χρονος αναζητήθηκε στη σκηνή της φωτιάς, τη γύρω περιοχή και την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί.

Ο ελλείποντας περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με άσπρα μαλλιά και γυαλιά μυωπίας. Κατά την αναχώρηση του από την οικίας του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα και σκούρο γκρίζο, κοντό παντελόνι.

φδτρυη exclusive, Αστυνομία

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23- 803040 ή στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή στη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΑΝΤΗΟΝΥ 1170x720 1 exclusive, Αστυνομία

Τα γεγονότα της υπόθεσης

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία τη νύχτα της Δευτέρας στην Αγία Νάπα, μετά από πληροφορία ότι αυτοκίνητο σε ανοικτό χώρο παραδόθηκε στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Famagusta.News, γύρω στις 21:10 τη νύχτα της Δευτέρας, γυναίκα τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας δηλώνοντας την εξαφάνιση του συζύγου της.

Ο 79χρονος Βρετανός μαζί με την γυναίκα του ηλικίας 41 ετών έφθασαν στην Κύπρο τις προηγούμενες δύο μέρες για διακοπές, ενώ διαθέτουν κατοικία στην περιοχή “Κόκκινες” στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα οποία διερευνά η Αστυνομία, ο 79χρονος λίγη ώρα πριν την εξαφάνισή του, αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το όχημα του για να δει την κατάστασή του καθώς παρέμενε ακινητοποιημένο για καιρό και εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Μέλη της Αστυνομίας διενεργούν έρευνες προς εντοπισμό του άντρα από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ γίνονται εξετάσεις για να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σημ.: Φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό, για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.