ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αυξημένη κίνηση χωρίς αντίκτυπο στις επιχειρήσεις (εικόνες)

Πολλά παράπονα από τους επιχειρηματίες για τον λόγο ότι τα μέλη της Αστυνομίας είναι εξαιρετικά αυστηρά και εκδίδουν κλήσεις με το παραμικρό

Νέα Αμμοχώστου

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της Αγίας Νάπας, στην κεντρική λεωφόρο «Νησί». Ωστόσο, ούτε και αυτή την Κυριακή, όπως τονίζουν επιχειρηματίες της περιοχής, η κίνηση μεταφράζεται σε ανάλογο βαθμό με πληρότητα στις επιχειρήσεις τους.

Τουρίστες, αλλά και οι Κύπριοι που επιλέγουν να καθίσουν σε εστιατόρια και ταβέρνες είναι μετρημένοι, με την πληρότητα να μη φτάνει ούτε στο 40%.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Πολίτης, ενόψει και της ανοδικής τάσης των κρουσμάτων, αρκετοί επιχειρηματίες επισημαίνουν ότι σκέφτονται να κλείσουν στο τέλος Αυγούστου, ώστε να μην έχουν περαιτέρω έξοδα μέχρι να δουν τι θα γίνει την επόμενη τουριστική σεζόν.

Νέα Αμμοχώστου

Ταυτόχρονα, όμως, η εικόνα στις παραλίες, τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο είναι σχετικά ικανοποιητική (παρόλο που υπάρχουν αρκετά κρεβατάκια άδεια). Όπως και στον Πρωταρά, έτσι και στην Αγία Νάπα, επιχειρηματίες επιβεβαιώνουν ότι οι πλείστοι Κύπριοι μεταβαίνουν στις παραλίες της ελεύθερης Αμμοχώστου με τις παγωνιέρες τους.

Νέα Αμμοχώστου

Εξάλλου, εκφράζονται πολλά παράπονα από τους επιχειρηματίες, για τον λόγο ότι τα μέλη της Αστυνομίας είναι εξαιρετικά αυστηρά και εκδίδουν κλήσεις με το παραμικρό.

Νέα Αμμοχώστου

Νέα Αμμοχώστου