ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Άγρια συμπλοκή – Επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς – Χειροπέδες σε τρεις

Άγρια συμπλοκή με γυάλινα μπουκάλια έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα

ImageHandler exclusive, Αστυνομία

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διασάλευσης της ειρήνης, πρόκλησης ανησυχίας, κατοχής επιθετικών οργάνων και επίθεσης εναντίον αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε δρόμο στην Αγία Νάπα. Πεζό περίπολο της Αστυνομίας, μετέβη άμεσα στη σκηνή. Με την άφιξη των αστυνομικών στη σκηνή, εντοπίστηκαν τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν, συμμετείχαν προηγουμένως στη συμπλοκή. Οι τρεις άγνωστοι είχαν στην κατοχή τους άδειες, γυάλινες μπουκάλες και κατευθύνονταν προς παρακείμενο κέντρο διασκέδασης.

Τα μέλη της Αστυνομίας, πλησίασαν τους τρεις άγνωστους και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους, ωστόσο αυτοί τρέχοντας τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους ανακόψουν σε κοντινή απόσταση. Τότε οι τρεις επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν από τα μέλη της Αστυνομίας και να συλληφθούν για αυτόφωρα αδικήματα.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο 23χρονους και ένα 19χρονο, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.