ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Από αναγνωριστική παράταξη οι 12 για υπόθεση ομαδικού βιασμού

viasmos astunomia Αστυνομία, Νέα Αμμοχώστου, Υπόθεση Βιασμού

Στη διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης θα κληθούν οι ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα.

Όπως δημοσιεύουν βρετανικά αλλά και ισραηλινά Μέσα οι νεαροί οι οποίοι ανακρίνονται τα τελευταία 24ωρα, θα περάσουν από αναγνωριστική παράταξη. Σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα χθες Κυριακή, ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση έδωσε πολύωρη κατάθεση στους ανακριτές που διήρκησε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα 7μιση και πλέον ώρες.

Ένας δεύτερος ύποπτος που επίσης θεωρείται από τους τρείς συνολικά βασικούς, κατέθεσε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και οι τρείς ωστόσο στις καταθέσεις τους επαναλαμβάνουν ότι η επαφή ήταν συναινετική και δεν παραδέχονται βιασμό.

Ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης αναφέρει σε δηλώσεις του σε Μέσα του Ισραήλ ότι ως σημαντική εξέλιξη κρίνονται τα βίντεο στα κινητά των τριών βασικών υπόπτων, τα οποία καταδεικνύουν ότι δεν τίθεται σύμφωνα με τον ισχυρισμό τους, ενδεχόμενο βιασμού της νεαρής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των Times Of Israel, η Κυπριακή Αστυνομία ανέκρινε πέντε από τους 12 Ισραηλίτες, μέσα στους οποίους βρισκόταν και ο κύριος ύποπτος, σε σχέση με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης Βρετανίδας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, αναφέρουν οι Times of Israel.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ισραηλινά μέσα, τρεις από τους νεαρούς έχουν επικαλεστει το δικαίωμά τους να μην μιλήσουν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Πηγή: Sigmalive