ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αρνητικά σχόλια για ξαπλώστρες – Αιχμηρή απάντηση Καρούσου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στιγμιότυπο 2019 06 17 12.34.26 Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες έχουν κατακλύσει την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά και γενικότερα την επαρχία Αμμοχώστου. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ιδιαίτερα οι ντόπιοι τουρίστες που επισκέπτονται την επαρχία Αμμοχώστου προβαίνουν σε αρνητικά σχόλια για το παραμικρό που παρατηρούν χάρη στη δύναμη που τους προσφέρουν, πλέον, τα Κοινωνικά Δίκτυα.

Παρόμοια ήταν και η περίπτωση σήμερα, όπου χρήστης του διαδικτύου παρερμήνευσε πινακίδα του Δήμου Αγίας Νάπας σε παραλία και την ανήρτησε σε γνωστή σελίδα κριτικών μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τα ανάλογα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα έλαβε και αποστομωτική απάντηση από τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας.

Στιγμιότυπο 2019 06 17 12 18 17 Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος επισκέπτης, παρερμήνευσε την πινακίδα που προτρέπει τους λουομένους να μην τοποθετούν τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες του ενδιάμεσα στον εξοπλισμό που παρέχει ο Δήμος αλλά στον υπόλοιπο άδειο χώρο που υπάρχει στην παραλία, αφού σύμφωνα με τα σχέδια χρήσης των παραλιών, οι τοπικές αρχές έχουν δικαίωμα να τοποθετούν ξαπλώστρες και ομπρέλες μόνο στο 50% του χώρου της παραλίας, ενώ το υπόλοιπο πρέπει να παραμένει ελεύθερο για χρήση από το κοινό.

Στιγμιότυπο 2019 06 17 12.21.03 Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δεν έχασε ευκαιρία και απάντησε καλώντας τους επισκέπτες με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες τους, αφού, όπως ανέφερε, γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν ελεύθεροι χώροι και ιδιαίτερα μπροστά από τις παραλίες. Η συγκεκριμένη πινακίδα, εξήγησε ο Γιάννης Καρούσος, προτρέπει τους λουομένους να μην τοποθετούν τις ομπρέλες τους ενδιάμεσα των τοποθετημένων ομπρελών του Δήμου.

Στιγμιότυπο 2019 06 17 12 19 50 Νέα Αμμοχώστου, Παραλίες

Famagusta.News