ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Άσεμνη επίθεση 32χρονου σε 37χρονη – Επεισοδιακή σύλληψη από την Αστυνομία

Επιτέθηκε άσεμνα σε 37χρονη στην Αγία Νάπα - Επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας κατά την προσπάθεια σύλληψής του - Χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες οι Αστυνομικοί

photo 27 exclusive, Αστυνομία
Εικόνα Αρχείου

32χρονος ελληνοκύπριος κάτοικος Αγίας Νάπας συνελήφθη για αδικήματα άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευση της ειρήνης ενώ κατά την σύλληψη του επιτέθηκε εναντίον μελών της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες Τρίτη 14 Μαρτίου το απόγευμα, μέλη του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην οικία 32χρονου ελληνοκύπριου από την Αγία Νάπα για να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης το οποίο εξασφαλίστηκε εναντίον του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε σχέση με υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευσης της ειρήνης που διαπράχθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 στην Αγία Νάπα.

Η καταγγελία είχε γίνει από 37χρονη αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Κύπρου η οποία κατά τον επίδικο χρόνο περπατούσε σε παραλιακό δρόμο στην Αγία Νάπα και προσεγγίστηκε από άγνωστό της άντρα ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο συγκεκριμένης περιγραφής.

Ο άγνωστός της άντρας προφασίστηκε ότι δεν μπορούσε να βρει το κινητό του τηλέφωνο και της ζήτησε την βοήθεια της να τον καλέσει από το δικό της τηλέφωνο για να το εντοπίσει. Στην προσπάθειά της να τον καλέσει ο άγνωστος άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και τότε η 37χρονη αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνός από την μέση και κάτω και φαίνονταν τα γεννητικά του όργανα.

Η 37χρονη πανικοβλήθηκε και άρχισε να κινείται μακριά του ενώ αυτός συνέχισε να την καλεί να τον βοηθήσει. Από εξετάσεις την αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου και την Τρίτη 14 Μαρτίου εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης.

Κατά την προσπάθεια των μελών της αστυνομίας να συλλάβουν τον 32χρονο αυτός έφερε αντίσταση κατά την σύλληψη και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών κλωτσώντας τους και δαγκώνοντας τους.

Τα μέλη της αστυνομίας μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες και εκδορές στα χέρια και τα πόδια τους και αφού έτυχαν των Πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 32χρονος αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για διάταγμα προσωποκράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Αστυνομίας / Εικόνα Αρχείου